The Body Shop Adventskalenders 2019

Het is inmiddels september dus de eerste Adventskalenders beginnen al binnen te druppelen in mijn mailbox. Hieronder bevinden zich ook al een aantal favorieten van mij, waaronder de nieuwe The Body Shop Adventskalenders 2019.

Dit jaar hebben ze maar liefst 3 Adventskalenders die in het teken staan van een sterkere positie voor meisjes en vrouwen. Zoals altijd schuilt achter elk luikje van de beauty-adventskalenders van The Body Shop weer een heerlijke verrassing: iconische favorieten in een fullsize verpakking, gloednieuwe producten en special editions.

In dit artikel laat ik een sneak peek zien van deze nieuwe Adventskalenders. Kijk je mee?

Het goede doel achter de The Body Shop Adventskalenders

Al vanaf het begin zet The Body Shop zich in voor een eerlijkere wereld. Dit jaar staan de bekende beauty-adventskalenders in het teken van een sterkere positie voor meisjes en vrouwen; een van de belangrijkste thema’s voor het merk.

The Body Shop wil een wereld waarin meisjes niet alleen van een mooie toekomst dromen, maar die ook daadwerkelijk tegemoet gaan. Ook staat het merk dit jaar stil bij vrouwen die van een betere wereld droomden én daarnaar handelden.Om dit te bereiken, werkt The Body Shop samen met Plan International, een ontwikkelingsorganisatie die opkomt voor kinderrechten, met name gelijke rechten en kansen voor meisjes overal ter wereld. Samen willen ze er deze feestdagen voor zorgen dat meisjes naar school kunnen en hun dromen kunnen verwezenlijken.

Als je in november en december 2019 bij The Body Shop winkelt, steun je het streven van Plan International om £ 250.000 in te zamelen zodat 1500 meisjes in Indonesië en Brazilië de vaardigheden kunnen leren die ze nodig hebben om werk te vinden of voor zichzelf te beginnen.

Het thema van de The Body Shop Adventskalenders 2019

Zoals altijd schuilt achter elk luikje van de beauty-adventskalenders van The Body Shop weer een heerlijke verrassing: iconische favorieten in een fullsize verpakking, gloednieuwe producten en special editions.

Het winterse ontwerp van de kalenders is dit jaar geïnspireerd op de gezellige straatjes van Brighton, de bakermat van The Body Shop.

Hoog boven de huisjes zoeft Miss Santa op een raket door de lucht om de dromen van alle kinderen in vervulling te brengen. Dit thema komt overigens terug in de hele kerstcollectie van 2019.

Op eerste kerstdag kun je de lege doosjes van de producten omtoveren tot een feestelijk kerstdorp.

De drie kalenders

Dit jaar zijn er dus drie verschillende The Body Shop Adventskalenders:

  • de Beauty Advent Calendar (€ 50, waarde € 98)
  • de Deluxe Advent Calendar (€ 85, waarde € 148,50)
  • de Ultimate Advent Calendar (€ 120, waarde € 277,50)

De originele beauty-adventskalender is gevuld met 24 goodies uit de iconische bad- en bodylijnen van The Body Shop. In de Deluxe en Ultimate Calendars zitten 25 zorgvuldig geselecteerde verwenproducten. Denk hierbij aan heerlijke sheetmaskers, iconische producten uit de skincare-lijnen Drops of Youth™ en Oils of Life™, en verschillende make-upfavorieten.

De The Body Shop 2019 Adventskalenders zijn vanaf 17 september verkrijgbaar bij de winkels van The Body Shop.

Ga jij een van deze kalenders aanschaffen? 

Share:

2 Comments

  1. September 10, 2019 / 3:16 pm

    Het kleintje vind ik er niet heel spannend uit zien, maar die andere twee zijn té leuk! 🙂

  2. September 12, 2019 / 6:42 pm

    Oeh ik vind ze er alle drie zooooooo tof uit zien! Ik wil stiekem echt de meest luxe maar gezien de prijs ga ik denk ik toch eerder voor de goedkoopste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?