The Body Shop Adventskalenders 2021

Het aftellen naar de Kerst kan beginnen, want de nieuwe The Body Shop Adventskalenders zijn er weer. In totaal zijn er drie verschillende kalenders boordevol prachtige goodies waarmee je jezelf deze winter van top tot teen kunt verwennen.

In dit artikel vertel ik graag meer over de nieuwste The Body Shop adventskalenders en geef ik een kleine sneak peek van de inhoud. Kijk je mee?

The Body Shop Advent Calendars 2021

Het aftellen naar de Kerst kan beginnen, want de nieuwe Adventskalenders van The Body Shop® zijn binnen.

De laatjes bevatten allerlei leuke verrassingen, en ze hebben een gloednieuw, feestelijk pop-updesign waarmee ze je meteen meenemen naar een kleurrijke kerstwereld.

De drie kalenders zijn dit jaar geïnspireerd op voorbeelden van ‘selfless love’, onbaatzuchtige liefde, van mensen overal ter wereld, en ze zijn gevuld met allerlei lekkers en acts of kindness waarmee je elke dag weer, ook in de donkere dagen voor de Kerst, een lichtje kan laten schijnen in het leven van vrienden, familie en gewoon je medemens.

In totaal zijn er drie verschillende kalenders:

“Share The Joy” Advent Calendar – € 55 (waarde € 92)

Als je deze kalender openmaakt, tref je een stel vrolijke types die je swingend in kerststemming brengen via hun liefde voor muziek.

Achter de 24 luikjes vind je allerlei lekkers, bijvoorbeeld een paar Bath Bubbles voor een feestelijk, kleurrijk bad, nieuwe Body Butters om je huid 96 uur lang zacht en soepel te houden, en zelfs twee Sheet Masks om even heerlijk mee te ontspannen.

“Share The Love” Big Advent Calendar – € 90,00 (waarde € 135,50)

In deze kalender word je begroet door mensen die, in feestelijke uitmonstering, op straat donaties inzamelen om anderen te trakteren op een dosis liefde.

Onder de 25 verrassingen die erin zitten zijn een paar full-size favorieten, waaronder de romige Shea Shampoo en de gloednieuwe Avocado Body Butter, en mini’s van huidverwennende gezichtsmaskers.

“Share The Love & Joy” Ultimate Advent Calendar – € 130,00 (waarde € 228)

Maak deze kalender open en je bent meteen helemaal in kerststemming. Er wordt alvast een feestje gebouwd rondom het gezellig met z’n allen opzetten van de boom.

Deze kalender bevat 25 cadeautjes, waaronder bestsellers als Drops of Youth™ Youth Concentrate, Vitamin C Glow Boosting Moisturiser en een mini van het Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask.

Een kalender boordevol beauty van top tot teen, van binnen en van buiten!

Ik heb zelf de The Body Shop Ultimate Advent Calendar in huis en ik ben ontzettend benieuwd naar de inhoud!

Wil je binnenkort zien wat er allemaal in deze kalender zit? Volg me dan op Instagram via @thepinkperfectionist waar ik tijdens de Adventperiode elke dag een vakje open via Instastories!

Wil je in de tussentijd meer lezen over de Kerstproducten van The Body Shop? Lees dan ook zeker mijn artikels over de The Body Shop kerstcollectie en de The Body Shop giftsets voor Kerstmis.

Heb jij al een adventskalender gekocht?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?