The Body Shop Almond Milk & Honey

Tijdens de koude wintermaanden grijp ik vaak terug naar een warme kop thee met (amandel)melk en honing. Ik vind het gewoon zo gezellig en ontspannend! Met de The Body Shop Almond Milk & Honey producten kun je er ook van genieten, zelfs als je geen fan bent van thee met honing.

Deze producten hebben een lekker ontspannende geur en zijn zeer verzorgend voor de huid. In dit artikel vertel ik graag meer over deze The Body Shop Almond Milk & Honey lijn. Kijk je mee?

The Body Shop Almond Milk & Honey

Als er twee warme geuren zijn die perfect zijn voor de winter, dan zijn het honing en amandelmelk wel. Beide geuren geven gewoon zo’n heerlijk, weldadig gevoel waar je gelijk helemaal warm van wordt.

Bij The Body Shop hebben ze beide geuren gecombineerd in een heerlijke collectie boordevol verzorgende producten.

Binnen de The Body Shop Almond Milk & Honey lijn vind je de volgende producten terug:

  • Soothing & Restoring Body Butter – € 16,00
  • Soothing & Restoring Body Lotion – € 10,00
  • Soothing & Caring Shower Cream – € 7,00
  • Body Yogurt – € 10,00
  • Gently Exfoliating Body Scrub – € 16,00
  • Soothing & Caring Cleansing Bar – € 5,00
  • Calming & Protecting Hand Cream – € 5,50

Ik testte een aantal producten uit deze collectie en laat deze graag aan jullie zien. Dit zijn de producten die ik geprobeerd heb:

Almond Milk & Honey Shower Cream (hier te koop voor € 7,00)

Heb jij in de winter ook het gevoel alsof een normale douchegel je huid uitdroogt? Dan moet je zeker eens bij The Body Shop gaan kijken.

Deze Soothing & Caring Shower Cream is namelijk ideaal voor de meest droge huidjes. Het is geen ‘normale’ vloeibare douchegel zoals we die wel kennen maar dus eerder een dikke, stevige crème.

Hij gaat dus niet zo sterk schuimen als een klassieke douchegel maar daardoor is hij juist wel verzorgend voor de huid en helemaal niet uitdrogend.

Het is in het begin even wennen bij gebruik maar als je ziet hoe gezond je huid blijft na het douchen dan ben je gewoon verkocht!

Almond Milk & Honey Cream Scrub (hier te koop voor € 16,00)

De douche is natuurlijk de beste plaats om je lichaam ook even goed te scrubben. Met de The Body Shop Almond Milk & Honey Cream Scrub kan dat gelukkig heel erg makkelijk.

Deze scrub is ideaal voor mensen die last hebben van een droge en/of gevoelige huid. Hij is namelijk heel erg mild doordat de scrubdeeltjes verwerkt zitten in een zeer stevige en hydraterende basis. Hierdoor heb je niet het gevoel alsof je keihard over je benen loopt te schuren.

Almond Milk & Honey Body Butter (hier te koop voor € 17,00)

Natuurlijk kan een echt cultproduct zoals de Body Butter niet missen binnen een collectie van The Body Shop. Ook binnen de Almond Milk & Honey geurlijn vind je dus de bekende Body Butter terug.

Deze Body Butter is zoals we van The Body Shop gewend zijn: een lekker voedende, dikke boter met natuurlijk ook een heerlijke geur.

Door de toegevoegde honing en amandelmelk is deze boter echt zijdezacht én kalmerend voor de huid. Hij is dus vooral goed geschikt voor mensen met een droge en/of gevoelige huid.

Als ik je een body butter kon aanraden voor de winter, dan zou ik zeker en vast deze The Body Shop Almond Milk & Honey Body Butter aanraden! Zeker als je van warme, zachte geuren houdt.

Almond Milk & Honey Hand Cream (hier te koop voor € 5,50)

Het afsluiten doen we dan natuurlijk met een handcrème want ook dit product is onmisbaar binnen iedere collectie van The Body Shop.

Ook dit product ligt helemaal in lijn met de andere The Body Shop Almond Milk & Honey producten. Een verzachtend product met een heerlijke warme en zachte geur.

Deze handcrème trekt verschrikkelijk snel in, plakt niet én blijft heel lang ruiken. Je hebt er urenlang plezier van!

Conclusie

Ik ben echt fan van deze lijn! De The Body Shop Almond Milk & Honey producten hebben gewoon zo’n heerlijke warme geur die toch niet overdreven is. Je kunt je hier lekker mee insmeren en ervan genieten maar dan op een subtiele manier.

Mijn favoriete producten zijn de Body Butter en de Cream Scrub maar werkelijk ieder product binnen deze geurlijn is fantastisch. Ik kan de producten dus zeker aanraden als je op zoek bent naar iets warm dat toch nog vrij subtiel is.

De producten van The Body Shop zijn te koop via de filialen van The Body Shop alsook via de The Body Shop webshop.

Wat is jouw favoriete geur van The Body Shop?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?