The Body Shop Banana limited edition

De bananen shampoo en conditioner van The Body Shop zijn echte cultproducten die al járen meegaan in de beautywereld. Bij The Body Shop bouwen ze graag verder op dat succes met een volledige bananencollectie. Hun nieuwe Limited Edition Banana-lijn verrijkt met Community Trade-bananenpuree zorgt voor een intensieve verzorging. Dit zijn alle nieuwe producten binnen de The Body Shop Banana lijn:

Banana Body Yogurt – € 10 voor 200 ml

Hydrateer je huid in slechts 15 seconden met de nieuwe Banana Body Yogurt met een verfrissende gel-achtige textuur die snel wordt geabsorbeerd door de huid. Je kunt de Body Yogurt aanbrengen op een vochtige huid en het zorgt voor 48 uur hydratatie.

Banana Body Butter – € 17 voor 200 ml

De Body Butter geeft dezelfde heerlijke hydratatie maar is iets rijker van textuur, waardoor hij iets beter geschikt is voor de superdroge huidjes.

Banana Shower Gel – € 7 voor 250 ml

Deze Shower Cream geeft gelijk een lekkere volle laag schuim zonder de huid uit te drogen. De creamy banana geur is een feestje onder de douche!

Banana Kit – € 24

Wil je graag alle Banana producten eens proberen? Dan is deze Banana Kit iets voor jou. In deze kit vind je travel size versies terug van de Shower Gel en de Body Butter. Verder zitten er ook nog een travelsize conditioner en shampoo bij. De ideale manier om kennis te maken met het gamma of om deze producten mee te nemen op reis. Je hebt gelijk de hele routine bij en je kunt zowel je huid als je haar hier voldoende mee verzorgen, handig!

 

Ook goed om te weten: In het kader van het Commitment van The Body Shop “ Enrich not Exploit ”, draagt The Body Shop bij aan de bescherming van het milieu en het verminderen van afval. Zo maken ze gebruik van biologische bananenpuree die gemaakt is van bananen die de voedselindustrie niet wil gebruiken. De boeren ontvangen een eerlijke prijs en kunnen zo alsnog hun bananen verkopen. Top initiatief van The Body Shop!

Benieuwd geworden naar de The Body Shop Banana producten? De shampoo en conditioner zitten in de permanente vaste lijn. Voor de nieuwe limited edition gaan we nog even geduld moeten hebben, deze ligt pas vanaf juli in de winkels.

Lijkt deze collectie jou iets?

Share:

2 Comments

  1. Nienke Hilbrands
    May 30, 2018 / 8:11 pm

    Jaa! Heerlijk zeg.

  2. June 1, 2018 / 6:52 pm

    Het design is zó leuk maar geen idee of ik banaan een fijne beauty geur zou vinden eigenlijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?