web analytics

The Body Shop Black Musk Night Bloom

Wat als ik je vertelde dat er een vegan en dierproefvrij parfum is dat ruikt alsof het recht uit de parfumerie komt? Klinkt ongelofelijk maar het is toch waar! Vandaag wil ik het graag hebben over de The Body Shop Black Musk Night Bloom, de nieuwste geur van The Body Shop. Deze geur ruikt echt ongelofelijk lekker en het heeft dus een hele hoop voordelen. Als je benieuwd bent, lees dan zeker verder!

The Body Shop Black Musk Night Bloom

De gloednieuwe The Body Shop Black Musk Night Bloom eau de toilette is de nieuwste versie van de Black Musk. Bij de klassieke Black Musk staat, natuurlijk, de muskus in de spotlight. Verder zitten er een hele hoop frisse elementen in waaronder bergamot, peer en roze peper. Dat is dus het grote verschil met de Black Musk Night Bloom. Bij deze nieuwste variant is de muskus ook de rode draad doorheen de geur, al is het dus een heel pak zwoeler!

Black Musk Night Bloom is dus écht zwoel, spannend en donker. Voor deze geur heeft The Body Shop zich laten inspireren door bijzondere bloemen die bloeien tijdens de nacht. Heel anders dus tegenover de klassieke Black Musk. Waar je bij Black Musk dus vooral frisse bloemen en fruit had is dat bij Night Bloom veel dieper.

The Body Shop Black Musk Night Bloom

Bij Black Musk Night Bloom ruik je dus zwaardere noten waaronder ylang ylang essence, zwoele heliotroop en patchouli. Deze worden ook weer, net zoals bij de normale Black Musk, gecombineerd met fruitnoten. In de Night Bloom wordt er gebruik gemaakt van sappige rode bessen en dat ruik je echt heel erg sterk, deze bessen komen zeer goed naar voor in deze geur.

Ik ben echt een énorm groot fan van deze geur. Ik hou gewoon van dit soort zwoele geurtjes die echt heel sexy en voluptueus zijn zonder de mensen in je omgeving af te schrikken. De rode bessen ruik je echt heel erg sterk naar voor komen, samen met de ylang ylang. Hieronder ruik je dan heel zachtjes dat rokerige en dat rauwe van de patchouli en de muskus, die het geheel versterken. De combinatie van al deze geurnoten is gewoon zó lekker!

Echt een typisch najaarsgeurtje dat tevens ook perfect is voor een avondje uit. De houdbaarheid kon ietsje beter maar het is en blijft dan ook een eau de toilette, die moet je meestal wel extra bijsprayen doorheen de dag.

The Body Shop Black Musk Night Bloom

Ook goed om te weten: de muskus die in deze geur gebruikt wordt is volledig cruelty free. Verder wordt er ook gebruik gemaakt van Community Trade-alcohol uit Brazilië. Deze bijzondere alcohol wordt gedistilleerd uit een extract van suikerriet door een maatschappelijk betrokken en milieubewuste coöperatie in Brazilië.

Ben je dus nog op zoek naar een lekker zwoel geurtje dat perfect is voor het najaar? Dan moet je echt deze The Body Shop Black Musk Night Bloom eens ruiken. Hij is echt niet duur, ruikt heerlijk én is tevens VOLLEDIG cruelty free. Beter kan gewoon niet. Voor 60 ml van de The Body Shop Black Musk Night Bloom eau de toilette betaal je slechts € 35,00.

Ben jij al bekend met de geuren van The Body Shop? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

3 Comments

 1. September 4, 2018 / 6:20 pm

  Klinkt inderdaad als het perfecte geurtje voor het najaar!

 2. September 6, 2018 / 12:16 pm

  Is m’n mama haar favoriete parfum atm. Ze is zot van alles met muskus van The Body Shop!

 3. Mieke
  September 11, 2018 / 8:56 am

  Hmmm, klinkt veelbelovend!
  Ik ga zeker eens testen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?