web analytics

The Body Shop Body Yogurt review (must try!)

Als je aan body lotion denkt denk je vaak ook aan een plakkerige huid en aan een product dat niet snel intrekt. Gelukkig hoeven die zaken niet altijd hand in hand te gaan.

Zo is er tegenwoordig een fantastisch product op de markt: de The Body Shop Body Yogurt. Dit product geeft lekker veel hydratatie aan de huid maar trekt ontzettend snel in.

De afgelopen zomermaanden was dit hét #1 product in mijn badkamer dus natuurlijk wou ik er graag uitgebreid op ingaan.

Als je benieuwd bent naar mijn The Body Shop Body Yogurt review, lees dan zeker verder!

Body Butter vs Body Yogurt

25 jaar geleden zorgde The Body Shop voor een revolutie op het gebied van hydratatie met de allereerste Body Butter. Inmiddels zijn het nog altijd de meest bekende en gebruikte body producten en menig beautyliefhebber heeft wel een exemplaar in zijn kast staan.

Het enige nadeel van deze butters is dat ze zó vol zijn en daardoor dus wel even tijd nodig hebben om goed in te trekken.

Dit weerhoudt sommige mensen ervan om zich ‘s morgens goed in te smeren omdat we in de ochtend vaak te gehaast zijn. We hebben gewoon geen tijd om alles keurig in te laten trekken want we willen ons gelijk weer aankleden.

En dat is het punt waarop de The Body Shop Body Yogurt redding brengt!

The Body Shop Body Yogurt Lemon en Cucumber

Wat is het voordeel van de The Body Shop Body Yogurts?

Body Yogurts hebben een speciale geltextuur die direct intrekt in de vochtige huid. Je kunt je na het douchen dus meteen weer aankleden zonder te hoeven wachten.

De The Body Shop Body Yogurts zitten boordevol glycerine en hyaluronzuur die het water van de vochtige huid dus goed insluiten, waardoor je huid pas écht goed gehydrateerd wordt.

Ze zijn tevens ook ideaal te gebruiken bij warmere temperaturen omdat ze dus niet plakkerig of zwaar aanvoelen.

Verder bieden ze ook tot 48 uur lang hydratatie dus hierbij moeten ze zeker niet onderdoen voor de klassieke welbekende producten van The Body Shop!

The Body Shop Body Yogurt textuur

De verschillende geurlijnen

In totaal zijn er zes verschillende varianten te koop binnen de vaste The Body Shop Body Yogurt lijn.

Dit zijn de geuren Strawberry, Moringa, Pink Grapefruit, British Rose, Mango en Almond Milk.

Daarnaast vind je de The Body Shop Body Yogurts ook vaak terug binnen hun limited edition collecties. Dit was ook deze zomer het geval met de Zesty Lemon en Cool Cucumber producten.

Mijn favoriete geuren

Tijdens de zomermaanden heb ik veel gebruik gemaakt van de citrusgeuren zoals Zesty Lemon en Pink Grapefruit. De textuur van de Body Yogurt voelde lekker verkoelend aan en de citrusgeur hield muggen op afstand.

Zeker de The Body Shop Body Yogurt Pink Grapefruit is een van mijn absolute favorieten. Op extreem warme dagen durfde ik hem ook al eens in de koelkast zetten zodat ik mijn huid doorheen de dag extra kon verfrissen en tegelijkertijd heerlijk rook!

Nu het weer wat kouder wordt ben ik vooral fan van de Moringa. Moringa heeft zo’n lekker comfortabele bloemengeur die je op regenachtige dagen meteen opvrolijkt. Voor de winter denk ik dat de Almond Milk dan weer favoriet zal worden.

Overzicht van The Body Shop Body Yogurt

Zo zie je maar, voor elke mood is er wel een bijpassende The Body Shop Body Yogurt.

Aangezien deze body lotion niet plakt, snel intrekt maar wel goed hydrateert heb je helemaal geen excuus meer om je huid niet te verzorgen ‘s ochtends.

Pak er dus gerust zo’n potje bij na het douchen en geniet van een heerlijke zachte huid, het hele jaar door!

De The Body Shop Body Yogurt producten kosten € 10 voor 200 ml en zijn exclusief verkrijgbaar bij The Body Shop.

Heb jij de Body Yogurts al geprobeerd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?