web analytics

The Body Shop Camomile Dissolve The Day Make-Up Cleansing Oil

Een cleansing oil is het ideale product om je (waterproof) make-up snel en efficiënt te verwijderen. Het kost bijna geen moeite, je hebt geen wattenschijfjes nodig en je hoeft ook niet hard te wrijven om je make-up weg te halen.

Een van mijn favorieten van de afgelopen tijd is de The Body Shop Camomile Dissolve The Day Make-Up Cleansing Oil.

Deze gloednieuwe cleansing oil bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, is vegan én werkt ook nog eens supergoed. In dit artikel vertel ik er dan ook graag meer over!

The Body Shop lanceerde een tijdje geleden hun vernieuwde Camomile Dissolve The Day Make-Up Cleansing Oil. Binnen de Camomile lijn vind je al heel wat make-up removers terug waaronder een cleansing butter, een gentle eye make-up remover en nu dus ook deze pure olie.

Deze olie is een echte make-up remover from heaven. Hij bevat slechts 12 ingrediënten waardoor hij super clean is en je hoeft dus niet bang te zijn dat je schadelijke ingrediënten in je ogen wrijft.

Het principe van deze cleansing oil is heel simpel: je brengt wat product aan op je handen, brengt het aan op het gelaat en je werkt het product in de huid. Daarna haal je het er weer af met wat water et voila, al je make-up verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Dankzij zijn clean ingrediënten is The Body Shop Camomile Dissolve The Day Make-Up Cleansing Oil ook perfect geschikt voor mensen met een gevoelige huid én voor mensen die contactlenzen dragen.

Vaak durven dit soort oliecleansers toch een beetje te heftig te zijn voor een gevoelige huid maar met dit product heb je dus nergens last van. Hij pikt ook niet in de ogen dus dat is ook altijd mooi meegenomen!

Wat ik dus zo prettig vind aan deze Oil Cleanser is dat hij mijn make-up echt supersnel weghaalt zonder enige moeite.

Je hoeft echt niet hard te wrijven en zelfs waterproof make-up laat vrijwel meteen los als je hem aanbrengt rond je ogen. In combinatie met een herbruikbaar wattenschijfje gaat het zelfs nog vlotter!

Het enige ‘nadeel’ aan deze cleanser is dat hij na het schoonmaken nog wel een olie-achtig laagje achterlaat maar met een double cleanse, met een tweede reinigingsproduct, verwijder je dat laagje ook weer.

Als je een micellair water of een reinigingsgel gebruikt, zoals je eigenlijk altijd hoort te doen na het verwijderen van je make-up, is er dus geen probleem.

Ben je dus nog op zoek naar een product dat je make-up snel en efficiënt weghaalt zonder dat je echt hard in je ogen moet gaan wrijven? Dan moet je deze The Body Shop Camomile Dissolve The Day Make-Up Cleansing Oil echt eens proberen.

Hardnekkige foundation, langhoudende eyeliner of waterproof mascara? Geen probleem voor deze Cleansing Oil!

Hij bevat geen schadelijke ingrediënten, is volledig vegan en perfect te gebruiken met een gevoelige huid. Wat wil je dan nog meer?

Deze The Body Shop Camomile Dissolve The Day Make-Up Cleansing Oil kost € 15,00.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?