The Body Shop Drops of Youth Bouncy Jelly Mist

Wie zijn of haar huid tegen huidveroudering wilt beschermen denkt tegenwoordig ook maar beter aan zaken zoals pollutie, stress én blauw licht.

Het is dan ook zeer belangrijk om de natuurlijke barrière van de huid extra te beschermen en te verzorgen. Dit kun je makkelijk doen met de nieuwste The Body Shop Drops of Youth Bouncy Jelly Mist, een unieke spray die zowel op korte als langere termijn goed is voor je huid.

In dit artikel vertel ik meer over dit nieuwe product. Kijk je mee?

The Body Shop Drops of Youth: anti-pollutie en anti-age

In deze moderne tijden zijn er steeds meer factoren die de gezondheid van onze huid beïnvloeden. Pollutie, stress, blauw licht, … Het zijn allemaal zaken die een sterke invloed hebben op onze huid en op het ouder worden van onze huid. De tijd dat onze huid enkel verouderde door onze leeftijd en door het zonnebaden is dus al lang voorbij.

Daarom komen steeds meer merken met anti-aging producten die al deze problemen tegelijkertijd aanpakken. Ze zetten sterker in op het beschermen en regenereren van de huid.

Ook bij The Body Shop vinden ze het aanpakken van vrije radicalen, stress, pollutie en blauw licht belangrijk. Met de The Body Shop Drops of Youth willen ze de huid dan ook veerkrachtiger, gladder en soepeler maken.

Nieuw: The Body Shop Drops of Youth Bouncy Jelly Mist

Binnen de The Body Shop Drops of Youth vind je sinds kort een nieuw product terug: de The Body Shop Drops of Youth Bouncy Jelly Mist.

Deze unieke face mist werkt op verschillende fronten. Allereerst werkt de face mist verzorgend, zoals je meestal wel kunt verwachten van een klassieke face mist. Je kunt hem na je klassieke huidverzorging gebruiken of als primer voor onder je make-up.

Daarnaast werkt de Jelly Mist dus ook beschermend. Breng hem aan over je make-up tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bv. blauw licht of luchtvervuiling zowel binnens- en buitenshuis.

De Bouncy Jelly Mist werkt zowel op korte als op langere termijn. Op korte termijn merk je dat je huid meteen lekker opgefrist wordt en dat ze mooier zal stralen en comfortabeler aanvoelt.

Op langere termijn gaat het product dus vooral als anti-aging werken door de huid te beschermen tegen de schadelijke invloeden van buitenaf. Dit werkt dus preventief tegen huidveroudering.

De The Body Shop Drops of Youth Bouncy Jelly Mist is ook zeer prettig in gebruik. Het product heeft een fijne, zachte geur die gelukkig niet al te sterk is.

De mist komt in een handige sprayflacon waarmee je het product makkelijk kunt verstuiven. Het enige waar je wel mee op moet letten is dat je de spray ver genoeg van je gezicht houdt.

Doordat het product zo dik is (zoals je kunt zien op de foto) is het geen typische dunne nevel zoals je waarschijnlijk wel gewend bent van een klassieke face mist. Als je de spray té kort bij je gezicht houdt krijg je een veel te dikke laag en dat voelt echt niet prettig.

Je moet dus wel een klein beetje oppassen maar als je de spray op grofweg 20 cm van je gezicht houdt is er niets aan de hand en verdeelt het het product perfect.

In mijn ogen is deze nieuwe Bouncy Jelly Mist een fijne uitbreiding bovenop je dagelijkse verzorging. Hij verfrist, geeft een gezonde glow en geeft een fijn gevoel aan de huid.

Daarnaast is alle extra bescherming natuurlijk ook altijd welkom, al helemaal als je net zoals mij richting de 30 gaat en op zoek bent naar extra anti-aging.

De The Body Shop Drops of Youth Bouncy Jelly Mist kost € 18,00 en is verkrijgbaar bij de fysieke winkels van The Body Shop in België of online als je in Nederland woont.

Maak jij al gebruik van een face mist?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?