web analytics

The Body Shop Drops of Youth Youth Concentrate

Een goede verzorging is belangrijk om huidveroudering tegen te gaan. Zeker een aangepast serum is dan ook geen overbodige luxe, al helemaal niet als het naast verzorging ook nog eens bescherming biedt. Een van mijn favoriete anti-aging serums is het The Body Shop Drops of Youth Youth Concentrate.

Dit heerlijke serum smeert makkelijk uit, zorgt goed voor je huid én beschermt ze ook nog eens tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Een van de bestverkochte producten bij The Body Shop is het The Body Shop Drops of Youth Youth Concentrate. Dit serum, dat voor 99% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, is dan ook echt wel een fijn product.

Dit snel intrekkende gelserum zorgt vrijwel meteen voor een frisse, stralende huid die ook nog eens lekker verzorgd aanvoelt. Daarnaast biedt dit krachtige concentraat ook nog eens bescherming tegen vervuiling in de lucht, zowel binnens- als buitenshuis. Het serum vormt een beschermend laagje waardoor je huid altijd picobello beschermd wordt, zelfs in drukkere gebieden met veel vervoer.

Dankzij de toevoeging van Moringa seed oil krijgt je huid meteen na gebruik ook een stevige, gezonde glow dus het is gelijk ook geschikt om een vale en doffe teint meteen mee aan te pakken.

Doordat het serum in een gelformule komt trekt het lekker snel in in de huid, je hoeft dus niet lang te wachten om verder te gaan met de volgende stappen in je routine.

Meestal hou ik een serum altijd voor ‘s avonds omdat ze vaak wat aan de dikke, plakkerige kant zijn maar het The Body Shop Drops of Youth Youth Concentrate kun je dus ook gewoon prima overdag dragen. Dankzij zijn beschermende eigenschappen wordt het zelfs aangeraden om het zowel ‘s ochtends als ‘s avonds te gebruiken.

Het serum heeft ook een verkoelend effect op de huid waardoor het zeker ook een handig product kan zijn tijdens de zomermaanden.

Het Youth Concentrate wordt geleverd in een fijn flesje met een handige pipet waardoor je het product zeer makkelijk kan doseren. Slechts een aantal druppels zijn genoeg om je hele gelaat van product te voorzien. Het is dus ook nog eens zuinig in gebruik!

Ik gebruik het The Body Shop Drops of Youth Youth Concentrate nu bijna een half jaar en ik vind het echt een fantastisch product. Ik zou het zelfs bijna een dupe voor het Estee Lauder Advanced Night Repair durven noemen, toch qua gevoel en effecten op korte termijn. Of het op langere termijn even veel effect heeft als de Advanced Night Repair, dat durf ik nu natuurlijk niet te zeggen. Dat zie ik binnenkort wel, als ik rimpels krijg… Of juist niet! 😉

Op korte termijn is het echter een fantastisch (dierproefvrij!) alternatief dat ik met veel plezier gebruik. Mijn huid wordt perfect verzorgd en beschermd, voelt heel erg soepel aan en is in het algemeen gewoon in een veel betere conditie. Het serum veroorzaakt bij mij ook geen puistjes of verstopte poriën dus ook voor een vette en/of gecombineerde huid kan het product goed verdragen worden.

Zelf eens proberen? Het The Body Shop Drops of Youth Youth Concentrate kost € 30,00 voor 30 ml of € 39,00 voor 50 ml en is te koop bij de The Body Shop webshop en natuurlijk ook bij hun fysieke wnkels.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?