web analytics

The Body Shop Freestyle Multi-Tasking Pigments review

Een tijdje geleden lanceerde The Body Shop een compleet nieuw assortiment aan vegan make-up. Binnen die nieuwe producten vind je o.a. de The Body Shop Freestyle Multi-Tasking Pigments terug.

Deze gekleurde vloeibare pigmenten zijn heel erg tof om te gebruiken aangezien je ze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Op je wangen, lippen of ogen: met deze gekleurde pigmenten kun je werkelijk alles doen.

Ik heb ze nu al een tijdje in huis en ik heb al naar hartenlust kunnen experimenteren waardoor het tijd werd voor een review. Kijk je mee naar mijn review van de The Body Shop Freestyle Multi-Tasking Pigments?

Wat zijn de The Body Shop Freestyle Multi-Tasking Pigments?

De Multi-Tasking Pigments zijn vloeibare kleurtjes die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Je mag ze zowel op je ogen, lippen als wangen gebruiken. Qua intensiteit kan je er ook mee variëren, je kunt ze heel natuurlijk aanbrengen of juist opbouwen tot een intens pigment.

Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar, variërend van heel fel tot eerder neutraal en ze komen met zowel matte als shimmer effecten.

De pigmenten bestaan voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en bevatten Community Fair Trade olie waardoor ze heel zacht en verzorgend aanvoelen op de huid.

Ze werden getest op een divers panel bestaande uit 200 mensen met zes verschillende Fitzpatrick-huidtypes, van verschillend geslacht en leeftijd, en met verschillende huidtinten en huidtypes qua vet/vochtgehalte, om er zeker van te zijn dat ze goed werken voor iedereen. Daardoor zijn ze heel inclusief en kan iedereen wel een tint vinden die bij hem of haar past!

Links: de kleur “Born” – Rechts: de kleur “Equal”

Hoe werken ze in de praktijk?

Omwille van hun verzorgende formule blenden ze heel erg makkelijk in de huid en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk. De kleuren zijn inderdaad vrij makkelijk op te bouwen waardoor je met hetzelfde product toch verschillende looks kunt creëren.

Ik gebruik de The Body Shop Freestyle Multi-Tasking Pigments het liefst op de wangen en de lippen, meestal zelfs tegelijkertijd. Door ze zowel op je wangen als je lippen te dragen krijg je een monochrone look die ervoor zorgt dat je hele make-uplook er super gesofisticeerd en effortless uit gaat zien. Weinig moeite, wel een mooi resultaat.

Gewoon een heel klein toefje van de pigments aanbrengen op je lippen, uitblenden en daarna de overschot die op je vinger hangt zachtjes uitblenden op de wangen. Zo krijg je een hele subtiele blos, zodat het lijkt alsof je net een flinke wandeling in de buitenlucht hebt gemaakt.

Conclusie

Persoonlijk ben ik dus zelf een grote fan van de Multi-Tasking Pigments. Ze werken handig en makkelijk waardoor je in de ochtend snel klaar bent maar toch een hele mooie look kunt neerzetten.

Het is vooral handig dat je ze voor verschillende zaken kan gebruiken waardoor je toch een beetje het gevoel hebt dat je zelf een make-up artist bent op een of andere chique modeshow in Milaan! šŸ˜‰

Het lijkt misschien een heel niche product maar dankzij de draagbare kleuren en de gebruiksvriendelijkheid kan werkelijk iedereen dit product gebruiken, of je nu een beginner bent of al reeds ervaring hebt met product. Ik zou het dus zeker aan iedereen kunnen aanraden.

De The Body Shop Freestyle Multi-Tasking Pigments kosten € 15,00.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?