web analytics

The Body Shop Ginger anti-roos haircare review

Roos is een haarprobleem dat nog steeds vaak voorkomt maar waar vaak niet de juiste verzorging voor voorzien is. De meeste anti-roos shampoos zijn veel te agressief en drogen de droge huid nóg verder uit. Gelukkig hebben ze daar bij The Body Shop iets gevonden!

De The Body Shop Ginger anti-roos producten pakken niet alleen roos aan maar zorgen tegelijkertijd ook voor een verzorgde, gekalmeerde hoofdhuid.

In dit artikel vertel ik graag meer over de The Body Shop Ginger anti-roos haircare producten!

The Body Shop Ginger haircare: ga roos tegen zonder je hoofdhuid uit te drogen

Wie denkt aan anti-roos shampoos denkt waarschijnlijk automatisch aan de typische Head & Shoulders shampoos. Zeer efficiënt tegen roos maar ze drogen de hoofdhuid en het haar zó sterk uit waardoor je eigenlijk dweilt met de kraan open.

Wist je dat dit soort anti-roos shampoos zelfs zo agressief zijn dat ze op internet aangeraden worden om je haarkleur sneller uit te wassen indien je haarkleuring mislukt is? Dat zegt in mijn ogen meer dan genoeg.

Als je op zoek gaat naar een anti-roos shampoo moet je eigenlijk voor een exemplaar kiezen dat niet alleen roos verwijdert maar tegelijkertijd ook mild en verzorgend is voor je hoofdhuid. En zo’n shampoo vind je dus bij The Body Shop!

The Body Shop Ginger Anti-Dandruff Shampoo – € 7,00 (250 ml) of € 10 (400 ml)

De The Body Shop Ginger Anti-Dandruff Shampoo maakt huidschilfers zachtjes los zonder te agressief te zijn. Bij deze shampoo hoef je niet bang te zijn dat het je haarkleur aan gaat tasten of je haar en/of hoofdhuid gaat uitdrogen.

In tegendeel zelfs, deze shampoo bevat essentiële gemberolie uit Sri Lanka en honing uit Ethiopië die de droge, jeukende hoofdhuid juist gaan hydrateren en kalmeren. Honing werkt ook ontstekingsremmend dus niet alleen op korte maar ook op langere termijn zal deze shampoo je helpen.

Hij is heel erg fijn in gebruik en voelt lekker zacht en kalmerend aan op je huid. De geur is heel erg kruidig (een typische gembergeur) dus als je dol bent op kruidige geuren ga je de geur fantastisch vinden.

Ik ben zelf niet zo’n groot fan van dit soort sterke geuren maar dat is niet erg want de geur vervliegt gelukkig vrij snel.

The Body Shop Ginger Scalp Care Conditioner – € 7,00 (250 ml) of € 10 (400 ml)

Wie op zoek is naar extra verzorging kan terecht bij de The Body Shop Ginger Scalp Care Conditioner.

Deze conditioner zit boordevol kalmerende ingrediënten waaronder aloë vera. Hij gaat je haar dus niet alleen verzachten en versterken maar zorgt tegelijkertijd ook voor een comfortabeler gevoel bij de hoofdhuid.

Zeker als je snel last hebt van roos en een jeukende hoofdhuid is deze conditioner de ideale aanvulling op je shampoo. Al helemaal als je snel last ondervindt van normale conditioners is dit de ideale oplossing.

Heb jij ook zo’n last van een pijnlijke, jeukende of geïrriteerde hoofdhuid die snel last heeft van roos en je hebt het gevoel alles geprobeerd te hebben? Dan moet je deze The Body Shop Ginger producten toch eens proberen.

Sinds ik deze producten gebruik krab ik veel minder vaak aan mijn hoofd en de roos is ook al een heel stuk minder geworden. Het verwijdert niet alle roos zoals een agressievere anti-roos shampoo maar mijn hoofdhuid voelt wel veel beter aan.

Ook merk ik geen verschil in mijn haarkleur, mijn rode haar blijft even intens als ik deze producten gebruik. Dus ook als je gekleurd haar hebt hoef je niet bang te zijn om deze producten te gebruiken (in tegenstelling tot andere anti-roos producten).

De The Body Shop Ginger producten zijn te koop bij de winkels van The Body Shop in België of online als je in Nederland woont. Ze zitten in het vaste assortiment dus je hoeft niet bang te zijn dat je ze misloopt!

Heb jij soms last van roos?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?