The Body Shop Glowing Cherry Blossom

Niets schreeuwt voorjaar zoals de geur van de Japanse kersenbloesem. De Japanse tuin in Hasselt staat er vol mee maar gelukkig hoef je niet helemaal naar daar om te genieten van die heerlijke geur. Met de The Body Shop Glowing Cherry Blossom breng je die geur gewoon tot in je eigen badkamer.

Binnen de The Body Shop Glowing Cherry Blossom lijn vind je een heleboel fijne producten terug waaronder een douchegel, body cream en een lekker parfum. In dit artikel vertel ik graag meer over deze producten!

The Body Shop Glowing Cherry Blossom Body Cream (hier te koop)

De Body Cream van de Cherry Blossom lijn was mijn allereerste kennismaking met The Body Shop, inmiddels al meer dan 10 jaar geleden. Ondertussen is dit product nog steeds een van mijn grote favorieten en zorg ik ervoor dat ik altijd standaard een potje in huis heb.

Deze Body Cream ruikt echt heerlijk zacht naar de geur van kersenbloesem, je kunt de geur het best vergelijken met versgewassen wasgoed dat een tijdje buiten heeft gehangen. Een superzachte, vrouwelijke en lieve geur maar oh zo lekker.

De bodycrème is redelijk vloeibaar waardoor hij heel makkelijk uitsmeert en dus ook nog eens vlot intrekt in de huid. Hij plakt zeker niet en laat dus ook geen vettig laagje achter zoals bij sommige body creams wel het geval is. De geur van kersenbloesem blijft ook nog eens superlang hangen, zeker als je de crème ook nog eens combineert met de bijhorende Eau de Toilette!

The Body Shop Glowing Cherry Blossom Shower Gel (hier te koop)

Ook onder de douche kun je genieten van de heerlijke Cherry Blossom geur. Deze douchegel ruikt net zoals de Body Cream naar zachte kersenbloesem en zorgt voor een echt spa-momentje onder de douche.

De douchegel geeft goed veel schuim maar droogt de huid toch niet uit, iets wat altijd zeer mooi meegenomen is.

The Body Shop Glowing Cherry Blossom Eau de Toilette (hier te koop)

Met de Glowing Cherry Blossom eau de toilette zorg je ervoor dat je helemaal ondergedompeld wordt in de geur van kersenbloesem en kun je urenlang genieten van de lekkere geur.

Ik hou ervan om de eau de toilette te layeren met de andere producten. Eerst douchen met de shower gel, daarna mijn huid hydrateren met de body cream om dan achteraf nog af te werken met een pufje van de eau de toilette. Zo kun je optimaal profiteren van de lekkere geur en blijft het allemaal extra lang hangen.

Ook op zichzelf blijft de geur van de eau de toilette trouwens lang hangen, de houdbaarheid is zeker niet slecht voor een eau de toilette. Je hebt ook helemaal niet zoveel product nodig dus hij is ook nog eens lekker zuinig. Zeker een aanrader!

Moest je dus nog op zoek zijn naar een zachte, vrouwelijke geur voor de lente? Dan moet je de Glowing Cherry Blossom producten van The Body Shop zeker een keertje proberen. Het is na bijna 15 jaar nog altijd een van mijn favoriete geurlijnen bij The Body Shop en het is niet voor niets zo populair!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?