web analytics

The Body Shop herbruikbare wattenschijfjes review

Herbruikbare wattenschijfjes zijn tegenwoordig helemaal on trend. Ze zijn even fijn in gebruik als gewone wattenschijfjes maar besparen je heel wat geld én zijn ook nog eens beter voor het milieu. Persoonlijk vind ik tegenwoordig de The Body Shop Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads heel erg fijn.

In dit artikel vertel ik dan ook graag meer over de herbruikbare watjes van The Body Shop!

Herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop

De herbruikbare wattenschijfjes van The Body Shop, gemaakt van biokatoen en bamboe, komen in een handig zakje van 7 stuks dus je krijgt er eentje voor iedere dag. Zoals je kunt zien worden ze gemarkeerd met de dag van de week zodat je zeker bent dat je iedere dag een vers watje kunt pakken. Het zakje waarin ze verkocht worden is ideaal als je de watjes in de wasmachine wilt gooien.

Ze zijn ook heel erg dun, iets wat ik zeker heel erg fijn vind bij dit soort wattenschijfjes. Vaak zijn herbruikbare wattenschijfjes wat aan de dikkere kant (zoals bv. de GLOV Moon Pads) en dat werkt heel goed om make-up te verwijderen maar voor dunnere, vloeibare producten zoals toner vind ik het vaak toch iets minder goed werken.

Een dun wattenschijfje benadert meer hoe een standaard wegwerpwattenschijfje werkt en aanvoelt op de huid. Hou je dus niet van dikke wattenschijfjes en je zoekt nog een duurzame oplossing, dan moet je deze eens bekijken.

Het formaat van deze wattenschijfjes is ook ideaal. Ze zijn niet te groot waardoor je ze ook makkelijk rondom de ogen kunt gebruiken. Ze zijn ook weer niet té klein waardoor je gelukkig ook snel genoeg klaar bent in de avond.

Daarnaast voelen de The Body Shop Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads ook heel erg zacht aan op de huid. Zelfs na het wassen blijven ze nog steeds zacht aanvoelen waardoor je ze met een gerust hart ook rondom de ogen kunt gebruiken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het gaat schuren of prikken.

Conclusie

Ik ben echt een groot fan van deze The Body Shop Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads. Het werkt eigenlijk net zo goed als een standaard wegwerpwattenschijfje, je merkt bijna geen verschil in gebruik.

Ze zijn dun en groot genoeg, voelen zacht aan en halen je make-up gewoon weg zonder enig probleem. Ook producten zoals toner kun je heel makkelijk aanbrengen met deze watjes doordat ze dus zo dun zijn.

Wil jij ook de overstap maken naar herbruikbare wattenschijfjes? Dan zou ik je zeker deze van The Body Shop willen aanraden! Zeker in combinatie met een goede cleansing oil zoals bv. de The Body Shop Camomile Dissolve The Day Make-Up Cleansing Oil werken ze nog eens éxtra goed.

De The Body Shop Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads kosten € 14,00 en zijn te koop via de webshop en bij de winkels van The Body Shop.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?