web analytics

The Body Shop kerstcadeaus 2022

Een tijdje geleden liet ik de nieuwste The Body Shop Wild Pine collectie voor de feestdagen al eens zien. Maar wist je dat er voor deze feestdagen nog veel meer leuks te vinden is bij The Body Shop?

Vooral hun gift sets zijn zeker en vast weer de moeite waard en de ideale manier om nieuwe producten van The Body Shop uit te proberen.

Daarop zet ik in dit artikel een aantal leuke The Body Shop kerstcadeaus op een rijtje. Deze gift sets zijn leuk om te geven en te krijgen!

Unwind & Rest Sleep Intro gift (hier te koop voor € 29,00)

Geef iemand deze Kerst een goede nachtrust cadeau met de Unwind & Rest Intro Gift, bestaande uit een aantal Sleep producten uit de nieuwste Wellness lijn.

De producten die erin zitten, zijn verrijkt met een melange van essentiële lavendel- en vetiverolie, die dankzij hun geur zorgen voor een ontspannen gevoel voor het slapengaan.

Deze giftset bevat een Sleep Relaxing Hair & Body Wash 200 ml, de Bedtime Balm en de Essential Oil Blend.

Cheer & Wonder Orange & Pine essentials (hier te koop voor € 16,00)

De Cheer & Wonder set is de ideale manier om de nieuwste producten uit de feestdagencollectie te ontdekken. Binnen deze set vind je namelijk de twee nieuwe geurlijnen terug met een aantal kleinere producten om de geuren goed te leren kennen.

Binnen deze set vind je twee showergels terug en twee mini body butters.

The Gift Of Wonder (hier te koop voor € 26,00)

The Gift Of Wonder is echt wel een wonderbaarlijk cadeautje en eentje waarvan iedereen wel blij kan worden! Binnen deze mooie set vind je een Mango Shower Gel (60 ml), Shea Soap, Shea Body Butter (50 ml), Mango Lip Butter, Shea Hand Balm en een jute zeepzakje terug.

Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar wat extra verzorging tijdens de (koude) wintermaanden.

Dream & Glow Glowing Cherry collection (hier te koop voor € 49,00)

De Japanese Cherry Blossom geur van The Body Shop is een echte bestseller en dat is geheel terecht! Het is een zachte, frisse geur die bijna iedereen wel lekker vindt. Deze Dream & Glow set is dan ook de perfecte set om iemand cadeau te doen.

Met dit setje krijg je een full size Shower Gel, een full size Body Cream en natuurlijk ook de bijhorende eau de toilette.

Fresh & Festive Edelweiss Skincare Gift (hier te koop voor € 69,00)

Het ideale cadeau voor liefhebbers van effectieve, natuurlijke skincare. Binnen de Fresh & Festive set vind je namelijk een aantal heerlijke Edelweiss producten terug.

Dankzij het Edelweiss Cleansing Concentrate, het Eye Serum Concentrate, het Daily Serum Concentrate en de bijpassende Gua Sha massagetool wordt je huid weer lekker stralend en zacht.

Naast deze leuke sets heeft The Body Shop nog een heleboel andere sets binnen verschillende uiteenlopende prijscategorieën. Voor ieder budget en voor ieder type persoon is er wel een geschikt cadeautje te vinden.

Kijk dus zeker eens op de webshop van The Body Shop of stap eens een winkel binnen om alle fantastische giftsets te ontdekken!

Share:

1 Comment

  1. November 17, 2022 / 8:48 pm

    Wat een mooie cadeausets! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?