The Body Shop Kerstmis 2020 producten

Ieder jaar lanceert The Body Shop een complete collectie voor de feestdagen. Hierin vinden we meestal drie limited edition geuren terug met daar bovenop ook een heleboel fantastische kerstcadeaus om te geven of te krijgen.

Benieuwd naar de collectie? In dit artikel toon ik een aantal nieuwe The Body Shop Kerstmis 2020 producten én ook een aantal toffe cadeautjes!

De nieuwe The Body Shop Kerstmis 2020 collectie

Ieder jaar lanceert The Body Shop drie limited edition geurlijnen. Ook dit jaar zijn er weer drie unieke geuren verkrijgbaar voor de feestdagen:

  • Winter Jasmine: de eerste wintergeur met bloemen van The Body Shop!
  • Warm Vanilla: een warme en romige klassieker
  • Festive Berry: voor de liefhebber van fruitige, bloemige geuren

Binnen deze lijnen vind je tal van producten terug waaronder douchegels, handcrèmes en natuurlijk ook de welbekende body butters.

De Body Butters van The Body Shop zijn altijd heerlijk om te gebruiken tijdens de koude wintermaanden. Daarom mogen ze dus ook zeker niet ontbreken in de feestdagencollectie.

De Body Butters zijn zoals altijd verkrijgbaar in hun normale formaat van 200 ml (€ 16,00). Ook zijn ze, net zoals andere jaren, ook verkrijgbaar in een kleiner cadeausetje voor € 15,00.

Liever op zoek naar iets lichter dan de standaard body butters? Dan moet je de Winter Jasmine Body Yogurt echt eens een keertje proberen.

Deze Body Yogurt trekt bijna meteen in in de huid waardoor je huid niet plakkerig aanvoelt. Ondanks dat hij zo dun is laat hij wel een lekkere aanwezige geur van jasmijn na. Jasmijn is sowieso een zachte comforting geur dus deze geur is echt perfect voor de feestdagen!

De The Body Shop Body Yogurts kosten € 10 voor 200 ml.

En natuurlijk mag zo’n lekkere geur van The Body Shop ook niet ontbreken onder de douche. Ook dit jaar zijn alle special edition geuren weer verkrijgbaar in de vorm van heerlijke douchegels.

De The Body Shop Shower Gels kosten € 7,00 voor 250 ml.

Cadeaus

Bij The Body Shop verkopen ze niet enkel nieuwe producten tijdens de feestdagen, ze hebben ook een uitgebreid assortiment aan cadeausets met hun klassieke producten.

Deze sets zijn ideaal om nieuwe producten te leren kennen maar zijn ook ideaal om iemand zijn of haar favorieten cadeau te geven op een originele manier.

Een van mijn favoriete sets voor dit jaar is het Shake & Swish Ginger Haircare Duo (€ 15,00).

Dit leuke setje bevat de The Body Shop Ginger shampoo en conditioner, net als een extra hair wrap om je haar in te laten drogen.

Deze producten werden speciaal ontwikkeld om je haar te verlossen van roos en loshangende velletjes. Ik heb hier tijdens de koude wintermaanden snel last van dus zo’n complete set is altijd wel handig.

Was je haar met de shampoo, verzorg het met de conditioner en laat het nadien lekker natuurlijk drogen d.m.v. de hair wrap.

Het resultaat? Heerlijk zachte lokken met een verzorgde, roosvrije hoofdhuid!

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar nu ik 95% van mijn tijd thuis spendeer draag ik mijn haar nog zelden los. Ik heb het vrijwel altijd in een staart of in een knot.

Heel erg comfy natuurlijk maar dat wil daarom nog niet zeggen dat het saai hoeft te zijn! Gelukkig kun je je staart of knotje met deze Hair Slides (€ 5,00) extra leuk maken.

Ik vertelde eerder in dit artikel al over het Seasonal Body Butter Trio. Een fantastisch setje om de body butters van The Body Shop uit te proberen… tenzij je geen liefhebber bent van kerstgeuren.

Gelukkig verkopen ze bij The Body Shop ook van dit soort trio’s in hun oudere, klassiekere geuren. Zo heb je bv. deze Nourishing Body Butter Trio cadeauset (€ 15,00) met daarin de Mango, Moringa en Almond Milk & Honey body butters.

Deze cadeauset is perfect voor mensen die nog niet zoveel hebben van The Body Shop en hun absolute klassiekers graag eens willen proberen.

Daarnaast is deze set ook perfect voor mensen met een droge huid die dringend wat extra verzorging kunnen gebruiken.

Alle producten van de The Body Shop kerstcollectie 2020 liggen inmiddels al in de winkels of zijn online verkrijgbaar als je in Nederland woont.

Wat vind jij van deze collectie?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?