The Body Shop Lemon: zuiverend en beschermend

The Body Shop lanceerde zopas een nieuwe Lemon-lijn met producten die de huid zowel zuiveren als beschermen.

Deze nieuwe producten bevatten essentiële citroenolie, die bekendstaat om zijn zuiverende werking én daarnaast ook nog eens heerlijk fris naar citroen ruikt.

Ik werd helemaal enthousiast van deze The Body Shop Lemon producten dus natuurlijk moest ik ze ook delen op mijn blog. Daarom vertel ik er in dit artikel graag meer over! Kijk je mee?

Heerlijk fris met de nieuwste Lemon producten

Met de nieuwste The Body Shop Lemon producten ben je fris van top tot teen. Het zijn eenvoudige, effectieve producten die intensief reinigende of beschermende, verzorgende eigenschappen hebben.

Binnen de nieuwste The Body Shop Lemon lijn vind je de volgende producten terug:

  • Lemon Purifying Hand Wash – € 7,00
  • Lemon Caring & Purifying Hair Mist – € 12,00
  • Protecting Hand & Body Lotion – € 12,00
  • Lemon Purifying Face Wash – € 13,00
  • Lemon Purifying Hair & Body Wash – € 12,00

De laatste drie van deze producten heb ik inmiddels ook al kunnen testen en laat ik daarom zien in dit artikel!

The Body Shop Lemon Purifying Hair & Body Wash

Wie mijn blog al van bij het begin volgt herinnert zich mijn obsessie met de The Body Shop Sweet Lemon douchegel nog wel. Op een bepaald punt had ik bijna drie (!!!) liter in mijn badkamer staan toen ik wist dat de producten zouden verdwijnen.

Toen ik deze nieuwe The Body Shop Lemon Purifying Hair & Body Wash zag sprong ik dan ook een gat in de lucht.

Deze douchegel heeft de heerlijke frisse geur van citroen maar heeft ook iets zoets waardoor het soms meer naar citroensnoepjes neigt. De geur van de douchegel ruikt lekker natuurlijk en zeker niet artificieel. Een groot verschil met de meeste citroen douchegels die je bij andere merken vindt.

Hij reinigt de huid zeer grondig maar droogt deze gelukkig niet uit. Je merkt echt dat deze producten speciaal ontwikkeld werden om de huid voldoende te beschermen.

Als shampoo vind ik het niet echt een succes aangezien het niet verzorgend genoeg is voor gekleurd haar maar in noodgeval zou het zeker een optie kunnen zijn. Ik zou hem dus voornamelijk als klassieke douchegel aanraden.

The Body Shop Lemon Purifying Face Wash

En natuurlijk mogen we ook ons gelaat niet vergeten eens onze lichaamshuid helemaal goed schoon en verzorgd is.

Sluit je dag af met een schoon gezicht door vuil dat zich heeft opgehoopt in de loop van de dag weg te wassen met deze facewash.

Breng een beetje aan op je handpalm en verdeel dat over je gezicht tot zich een lekker zacht schuim vormt. Spoel je huid schoon met koud water voor extra frisse wangen!

The Body Shop Lemon Protecting Hand & Body Lotion

Eens je klaar bent met het reinigen van je gezicht en lichaam moet je de huid natuurlijk verzorgen en dat kun je makkelijk doen met deze Lemon Protecting Hand & Body Lotion.

Deze traktatie voor droge huid werkt tot 72 uur vochtregulerend, heeft een romige textuur, trekt snel in en helpt je huid te beschermen tegen uitdrogende effecten van buitenaf. Dankzij de Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana die bekendstaat om zijn weldadige eigenschappen krijg je een zijdezachte huid.

Wat kan ik zeggen? Ik was in 2010 al fan van de Sweet Lemon producten, net zoals ik in de zomer ook al groot fan was van de limited edition Zesty Lemon lijn.

Ook nu heeft The Body Shop weer fantastisch werk geleverd en een gamma vol met heerlijke citroenproducten gelanceerd. De combinatie van The Body Shop en citroen is gewoonweg a match made in heaven.

Mijn grote vraag aan The Body Shop is dan ook om de producten dit keer niet uit het assortiment te halen want mijn hart kan het echt geen derde keer meer aan om zo gebroken te worden! 😉

Ben jij ook zo’n fan van citroen en wil je de The Body Shop Lemon producten ook eens proberen? Dan kun je terecht bij de The Body Shop winkels en online via de webshop.

Wat vind jij van zo’n typische citroengeur?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?