web analytics

The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask

Nu ik het wat rustiger aan moet doen tijdens het revalideren heb ik lekker veel tijd om mijn huid goed te verwennen. Als ik weer eens met m’n benen omhoog moet liggen vind ik het heerlijk om een maskertje op mijn gezicht te gebruiken. Een masker dat ik de laatste tijd zeer vaak gebruik is het The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask. Hele mond vol maar echt zo’n goed maskertje! In dit artikel vertel ik er graag meer over.

The Body Shop Mediterranean Almond Milk mask

Nieuw bij The Body Shop: het Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask

The Body Shop heeft de afgelopen jaren een heleboel nieuwe maskers gelanceerd. Maskers om te hydrateren, te detoxen, te reinigen, … Je vindt het tegenwoordig allemaal terug bij The Body Shop. Een van hun laatste nieuwe maskers is het The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask.

Dit nieuwe masker is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid die het gevoel hebben dat ze niet veel producten kunnen gebruiken.

Het nieuwe masker werd verrijkt met haver uit Engeland, dat de huid mild exfolieert. Verder bevat het ook verzachtende biologische Community-Trade amandelmelk uit Spanje en rustgevende biologische Community Trade-aloë vera uit Mexico. Het is daardoor nog fijner voor de gevoelige huid.

Een lichte scrub

Kijk, van dit soort producten word ik gewoon blij. Als je mijn blog al even volgt, dan weet je wat het een struggle het voor mij al geweest is om een exfoliërend product te vinden waar mijn huid niet slecht op reageert. Ik werd dan ook meteen dolenthousiast toen ik dit masker tegenkwam!

Het masker is werkelijk alles wat ze bij The Body Shop beloven. De havervlokken geven een hele lichte en milde scrub, terwijl de andere ingrediënten mijn huid in de tussentijd kalmeren. Bij dit masker heb ik achteraf veel minder last van roodheden of irritaties.

The Body Shop Mediterranean Almond Milk mask

Exfoliëren zonder pijn

Mijn huid oogt achteraf véél rustiger en ziet er gewoon een pak stralender uit. Ik merk echt een gigantisch verschil met andere maskers en/of scrubs. Deze werken ook altijd zeer goed qua exfoliëren maar die gevoeligheid waar ik daarna mee te maken krijg is het mij echt niet waard. Met dit maskertje heb ik achteraf dus geen last van een trekkerige, gevoelige of rode huid.

Of het masker ook zo’n impact gaat hebben op normale huidjes, dat zou ik eerlijk gezegd niet durven zeggen. Voor mijzelf persoonlijk is dit echt een revolutionair product omdat ik eindelijk mijn huid kan exfoliëren zonder achteraf pijn te hebben.

Als je een normale tot vette huid hebt die niet gevoelig is, dan is dit waarschijnlijk niet echt zo’n revolutionair product voor jou. Het feit dat ik er zo enthousiast over ben heeft er dus puur mee te maken dat het voor gevoelige huidjes zo’n geweldig product is.

Ben je dus nog op zoek naar een exfoliërend en kalmerend product dat ideaal is voor de gevoelige huid? Dan moet je het The Body Shop Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask zeker eens proberen. Het kost wel wat (€ 20 voor zo’n potje) maar dan heb je ook echt iets goeds in handen.

De ingrediënten van dit maskertje zijn trouwens ook 100% vegan én er werd gebruik gemaakt van Community Trade ingrediënten. Dat maakt het zijn prijs ook zeker waard!

Het Mediterranean Almond Milk with Oats Instant Soothing Mask is zowel online als bij de fysieke winkels van The Body Shop te koop.

Ken jij de maskers van The Body Shop al?

11 Comments

 1. January 18, 2019 / 9:25 am

  Ik heb deze ook nog in mijn badkamerkastje staan. Mijn favoriete maskertje als het gaat om dit seizoen, heerlijk voor de huid! Voelt na gebruik een stuk fijner aan.

 2. January 18, 2019 / 8:53 pm

  Ja, deze is echt heel fijn!

 3. January 19, 2019 / 11:56 am

  Dit lijkt me echt een super fijn masker! Mijn huid is de laatste tijd wat onrustig met enkele puistjes en zelfs lichte exceem onder mijn ogen dus ik kan wel een kalmerend masker gebruiken! 🙂

 4. January 21, 2019 / 1:30 pm

  Deze is zo fijn ! Het maakt je huid zo lekker zacht!

 5. January 21, 2019 / 4:08 pm

  Nou baal ik weer dat hier in de buurt geen Bodyshop is zeg. Het lijkt me een fijn product.

 6. January 22, 2019 / 9:37 am

  Wij hebben in de buurt geen bodyshop, echt jammer want ze hebben allemaal zulke lekkere dingen!

 7. January 22, 2019 / 12:42 pm

  Deze wil ik zeker eens proberen! Jammer dat de aloë vera uit Mexico komt en het potje uit plastic is. Dat zouden voor mij wat minpuntjes zijn.

 8. January 22, 2019 / 4:05 pm

  Ik heb geen gevoelige huid, maar alsnog klinkt deze heerlijk. De substantie ziet er hemels uit!

 9. January 22, 2019 / 4:06 pm

  The body shop heeft heerlijke producten. Ik ben er al een lange tijd niet meer geweest.

 10. January 23, 2019 / 5:35 pm

  Ik kan me voorstellen dat je enorm blij bent om een fijne exfoliator te hebben gevonden. Ik heb zelf nog niet eerder een masker van de Bodyshop geprobeerd, maar ik ga een kijkje nemen!

 11. January 27, 2019 / 10:09 pm

  ziet er een enorm fijne textuur uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?