The Body Shop Peppermint Candy Cane Kerst 2018

Een tijdje geleden liet ik jullie de gloednieuwe The Body Shop Kerst Body Butters al zien. Hierin besprak ik kort de drie nieuwe geurlijnen die beschikbaar zijn binnen de nieuwste kerstcollectie. Vandaag wil ik graag specifiek ingaan op de The Body Shop Peppermint Candy Cane geurlijn, met een heerlijke geur voor de liefhebbers van snoepgeurtjes. In dit artikel toon ik een aantal fijne producten om zelf te gebruiken of cadeau te doen.

The Body Shop Peppermint Candy Cane

The Body Shop brengt rond de kerstperiode altijd een aantal nieuwe kerstgeuren uit. Dit jaar zijn dat Berry Bon Bon, Vanilla Marshmallow en Peppermint Candy Cane. Berry Bon Bon is heel erg fruitig, Vanilla Marshmallow is lekker warm en Peppermint Candy Cane is zowel fris als zoet. Van alle geuren vind ik de Peppermint Candy Cane geur de meest verrassende en unieke geur.

Binnen deze nieuwe geurlijn vind je dus een aantal fijne producten terug en ik heb er een aantal getest:

The Body Shop Peppermint Candy Cane

The Body Shop Peppermint Candy Cane Shower Gel

De Shower Gels van The Body Shop zijn echt cultproducten en dat is geheel terecht. Ze geven altijd lekker veel schuim en geur af zonder dat ze de huid uitdrogen. Ook bij deze Peppermint Candy Cane Shower Gel is dat weer het geval.

De geur is lekker sterk aanwezig en blijft ook na het douchen nog lekker lang hangen, zeker als je het ook nog eens combineert met de andere producten. Hij is verder ook zeer zuinig in gebruik dus je hebt er niet veel van nodig. Ik kom echt al een heel tijdje toe met deze mini dus dat is ook zeker mooi meegenomen!

The Body Shop Peppermint Candy Cane

The Body Shop Peppermint Candy Cane Shower Scrub

Nog een ander fijn product voor onder de douche is de Shower Scrub. Dit is echt een heerlijke scrub als je last hebt van een droge huid! De scrub voelt heel erg vol en romig aan qua substantie en bevat hele milde suikerkorreltjes. Moest je dus last hebben van een gevoelige huid hoef je niet bang te zijn dat je je huid hiermee gaat irriteren.

De scrub is verrijkt met biologische Community Trade-rietsuiker uit Paraguay en Community Trade-paranotenolie uit Peru en tevens ook 100% vegan!

The Body Shop Peppermint Candy Cane

The Body Shop Peppermint Candy Cane Hand Cream

Deze luchtige, 100% vegan handcrème bevat hydraterende Community Trade-ingrediënten uit Brazilië en Ghana. Het is echt een hele lichte handcrème qua textuur maar het is wel een serieuze hydratatiebom. Op dit moment misschien nog niet echt nodig maar ik denk dat ik hier heel blij mee ga zijn in de winter.

Ook bij dit product geldt weer dat de frisse zoete geur zeer sterk aanwezig is én lang blijft hangen. De handcrème trekt ook lekker snel in en plakt niet, wat dus ook zeer fijn is als je direct erna je handschoenen weer aan wilt trekken.

The Body Shop Peppermint Candy Cane

The Body Shop Peppermint Candy Cane Body Butter

En natuurlijk mag de ster uit de collectie niet ontbreken! De Peppermint Candy Cane Body Butter is vol en romig, trekt snel in en laat de huid niet al te plakkerig aanvoelen. De geur blijft echt énorm lang hangen en daarmee bedoel ik dus effectief urenlang. Ik schreef eerder al een complete review over alle The Body Shop Kerst Body Butters dus lees die zeker ook eens na.

The Body Shop Peppermint Candy Cane

Hou je dus van een zoete geur waar een frisse kick doorheen zit? Dan ga je de The Body Shop Peppermint Candy Cane producten echt heerlijk vinden! Je wordt gelijk goed wakker als je deze producten gebruikt, ideaal dus als je ‘s ochtends écht niet uit je bed raakt. De producten doen hun werk ook allemaal goed en de geur blijft lekker lang hangen. The Body Shop heeft kwalitatief weer top werk geleverd!

Je vindt de kerstproducten van The Body Shop NU in de winkel, alsook online als je in Nederland woont.

Wat denk jij van deze producten? Lijkt de geur jou iets?

Share:

2 Comments

  1. Nienke
    November 16, 2018 / 10:02 am

    Ik vind het inderdaad een heerlijke lijn om de dag mee te beginnen! Meteen wakker. En een heerlijk kerst-achtig geurtje!

  2. November 18, 2018 / 10:31 pm

    Ik vind die sugar scrubs altijd zóóó fijn, echt heerlijk zijn die. In deze geur lijkt hij me helemaal geweldig. En die handcrème ga ik ook eens bekijken als ik er weer eens ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?