web analytics

The Body Shop Sheer Touch Lip & Cheek Tint review

Een tijdje geleden lanceerde The Body Shop een compleet nieuw assortiment aan vegan make-up. Binnen deze nieuwe producten vind je ook de The Body Shop Sheer Touch Lip & Cheek Tint terug, een soort stain die je zowel voor de lippen als de wangen kunt gebruiken.

Deze producten blijven ontzettend goed zitten, geven een mooi blosje aan de wangen en zijn verpakt in een handig flesje.

In dit artikel laat ik twee verschillende tinten zien en vertel ik meer over de kwaliteit. Lees dus zeker verder als je benieuwd bent!

Tegenwoordig zijn multitaskende producten helemaal in. Ze zijn makkelijker om mee te nemen aangezien je maar 1 flesje tegelijkertijd nodig hebt en het is ook nog eens pak voordeliger en ecologischer.

Bij The Body Shop lanceerde ze daarom een aantal van deze producten die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Zo heb je o.a. de The Body Shop Freestyle Multi-Tasking Pigments en ook de nieuwe Lip & Cheek Tints.

Deze tints (ook wel beter bekend als stains) kun je zowel voor de lippen als de wangen gebruiken. Ze geven in principe niet zo super veel kleur af maar zorgen eerder voor een zacht blosje of een zachte waas.

Hierdoor kun je ze ook heel makkelijk opbouwen qua intensiteit. Met een paar extra laagjes kun je van subtiel en naturel naar iets opvallender gaan.

De kleuren zijn ook heel makkelijk uit te blenden dus je kunt er werkelijk alle kanten mee op. The choice is yours!

Daarnaast werken de The Body Shop Sheer Touch tints ook vochtregulerend tot 12 uur lang.

Ze werden namelijk verrijkt met Community Fair Trade-aloë vera uit Mexico waardoor ze lekker zacht aanvoelen op je huid. Ze drogen je lippen dus ook niet uit, zoals bij vele andere lip stains wel al eens het geval kan zijn. Verder voelen ze vederlicht aan waardoor ze zeer comfortabel zijn om lang te dragen.

Door de handige doe-footapplicator kun je de kleuren ook makkelijk opnieuw terug aanbrengen als je het doorheen de dag toch een beetje intenser wilt maken.

Bij The Body Shop zijn ze graag zo inclusief mogelijk. Daarom hebben ze de nieuwste Lip & Cheek Tints getest op een divers panel bestaande uit 104 vrouwen met zes verschillende Fitzpatrick-huidtypes, van verschillende leeftijden, en met verschillende huidtinten en huidtypes qua vet/vochtgehalte, om er zeker van te zijn dat ze goed werken voor iedereen.

Het resultaat? Vijf verschillende tinten waardoor er altijd wel een geschikt kleurtje bijzit die past bij jouw teint.

De twee kleurtjes die ik in dit artikel laat zien zijn de Power (donkerrood) en Brave (roze) moest je geïnteresseerd zijn om ze zelf eens uit te proberen.

De The Body Shop Sheer Touch Lip & Cheek Tints kosten € 12,00 voor 8 ml en maken deel uit van de permanente (vegan) make-up collectie van The Body Shop.

Je vindt de Cheek Tints terug via de webshop en bij de fysieke winkels.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?