web analytics

The Body Shop sheet maskers review

De laatste jaren heeft The Body Shop heel wat fijne huidverzorging toegevoegd aan haar assortiment waaronder ook heel wat nieuwe maskers. Koffiemaskers of maskers met stukjes havermout, ze hebben het allemaal. Tegenwoordig hebben ze ook heel wat toffe sheet maskers in hun assortiment zitten die binnen het kwartier een hele hoop goeds doen voor je huid.

Ik heb er de laatste maanden een aantal geprobeerd en ik vind ze écht heel erg prettig. Ze werken snel, efficiënt en doen gewoon wat ze beloven te doen. Ze zijn ook niet zo heel erg duur dus deze vitaminebommetjes voor je huid zijn zeker een aanrader.

Daarom laat ik in dit artikel een aantal fijne The Body Shop sheet maskers zien. Kijk je mee?

The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask (hier te koop)

Beginnen doe ik met mijn persoonlijke favoriet en dat is het Vitamin C Glow Sheet Mask. Dit maskertje is er eentje dat iedereen wel zou kunnen gebruiken, ongeacht je huidtype.

Dit maskertje werd speciaal ontwikkeld om de ‘grumpy’ en vermoeide huid weer wakker te maken en van een stralende glow te voorzien. Het masker zit boordevol vitamine C, een ingrediënt dat ervoor zorgt dat de huid er minder vermoeid uit gaat zien.

Het masker geeft een instant glow aan het gelaat en zorgt meteen voor een goede hydratatie die tot wel 24 uur aanhoudt. Daarom is dit maskertje ideaal om te gebruiken vlak voor een belangrijke dag. Heb je een date, een evenement of een feestje? Met het Vitamin C Glow masker krijgt je huid gelijk een stevige opkikker en zie je er gelijk een stuk jonger en frisser uit.

The Body Shop Aloe Calm Sheet Mask (hier te koop)

Als je last hebt van een droge en/of gevoelige huid ga je zeer blij worden van het Aloe Calm Sheet Mask. Dit kalmerende en hydraterende masker laat de huid na slechts 15 minuten een stuk kalmer en zachter aanvoelen.

Ik vind dit masker erg prettig om tijdens de zomermaanden te gebruiken als ik lang buiten heb gelopen maar ook tijdens de koude wintermaanden kun je dit masker goed gebruiken. Het masker is volledig alcohol- en parfumvrij en is dus ook perfect geschikt voor de meest gevoelige huidjes onder ons.

The Body Shop Youth Concentrate Sheet Mask (hier te koop)

Wie op zoek is naar een glowy, jeugdige en gezonde huid zal vast en zeker blij worden van dit Youth Concentrate Sheet Mask. Dit unieke, biologisch afbreekbare Drops Of Youth Youth Concentrate Sheet Mask zorgt in 15 minuten namelijk voor een soepelere, gezonder ogende huid.

Het masker werd volledig doordrenkt met het Drops of Youth Concentrate, een van de meest heavy duty producten van The Body Shop. Dit concentraat zorgt vrijwel meteen voor een gladdere, strakkere en soepelere huid.

Ideaal voor mensen met een rijpere huid maar ook als je nog aan de jongere kant bent zal je merken dat dit maskertje heel wat goeds voor je huid doet. Zelfs als je het enkel en alleen voor de hydratatie zou gebruiken is dit een absolute topper.

Ben je dus nog op zoek naar een fijn sheet masker dat écht doet wat het belooft? Dan moet je dus zeker eens bij The Body Shop gaan kijken. De maskers zijn stuk voor stuk even prettig, geven de huid voldoende hydratatie en irriteren de huid niet. Ze kosten 5 à 6 euro dus ze zijn ook nog eens een stuk goedkoper dan de sheet masks die je bij de parfumerie vindt. Voor het geld hoef je het dus ook zeker niet te laten!

Je vindt de The Body Shop sheet maskers zowel in de winkel als online via de Belgische webshop en de Nederlandse webshop.

Heb jij de sheet masks van The Body Shop al eens geprobeerd?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?