The Body Shop Smoky 2-In-1 Gel Liner

Ik was een tijdje geleden op zoek naar een langhoudende gelliner die liefst ook nog eens cruelty free was. Zo kwam ik dus terecht bij The Body Shop want hun make-up is echt wel goed en zeker ondergewaardeerd. Ik ging voor de The Body Shop Smoky 2-In-1 Gel Liner omdat ik hier al veel goede dingen over gehoord had. Inmiddels heb ik hem al een tijdje in gebruik dus het werd dringend tijd voor een review. Kijk je mee?

De The Body Shop Smoky 2-In-1 Gel Liner is een product dat je zowel voor je ogen als voor je wenkbrauwen kunt gebruiken. Hij komt in bruin en zwart dus de bruine kleur lijkt me hier inderdaad zeer handig voor. Ik gebruik bijna altijd zwarte eyeliner dus voor mijn wenkbrauwen ga ik deze niet gebruiken, al is de optie er natuurlijk wel. Daarom gebruik ik hem dus alleen als een standaard eyeliner.

De Smoky 2-In-1 Gel Liner is qua gebruik wel iets anders als de meeste gelliners. Bijna iedere gelliner die ik ooit gebruikt heb was redelijk nat en vloeibaar, waardoor je dus gelijk een superzwarte lijn krijgt. Daarmee komt dan wel het risico dat je makkelijker fouten kunt maken én deze ook moeilijker kunt corrigeren. Een uitschuiver is echt snel gebeurd, zelfs als je al redelijk ervaren bent met eyeliner.

Met deze eyeliner heb je dat dus niet. Hij is ook zeer intens qua kleur maar hij is dus wel veel droger als de gemiddelde eyeliner. Hierdoor vind ik hem wel fijner werken omdat hij dus veel vergeeflijker is. Ik vind het dus ook makkelijker om een strakke wing te zetten met deze, zonder dat ik gelijk teveel op mijn brush heb. Hierdoor is hij, in mijn ogen, ook goed aan te raden voor beginners.

De The Body Shop Smoky 2-In-1 Gel Liner komt ook met een heel handig kwastje. Dit kwastje zit gewoon verstopt in de dop waardoor je het heel makkelijk mee kan nemen. Je hoeft dus niet eerst nog een apart kwastje te kopen. Meestal zijn dit soort meegeleverde kwastjes echt bagger maar deze vind ik wel heel fijn in gebruik. Hij is redelijk dun én stevig waardoor het kinderspel wordt om een mooi strak lijntje neer te zetten. In combinatie met de drogere formule werkt het dus echt heel prettig.

Qua gebruiksvriendelijkheid is het dus al een schot in de roos maar ook qua houdbaarheid vind ik hem heel goed! Zodra je de eyeliner aanbrengt kun je hem heel makkelijk uitsmudgen, vandaar ook de naam Smoky Liner. Eens de eyeliner droog is zit hij wel echt muurvast en gaat hij geen kant meer heen. Hij blijft de hele dag perfect zitten zonder uit te lopen.

Ik ben dus zeer tevreden van deze gelliner! Hij vervangt mijn stifteyeliners nog niet omdat het toch iets langer duurt om met gelliner te werken. Op momenten dat ik meer tijd heb pak ik deze er wél altijd bij. Voor de The Body Shop Smoky 2-In-1 Gel Liner betaal je € 10,50.

Heb jij al eens make-up van The Body Shop geprobeerd?

3 Comments

 1. Sija
  April 4, 2018 / 9:59 am

  Klinkt goed! Ik ga eigenlijk altijd voor de verzorgingsproducten van The Body Shop. Volgende keer toch maar eens naar de make-up kijken.

 2. April 4, 2018 / 11:56 am

  Ik ben echt een kluns met vloeibare eyeliner maar deze klinkt zeker erg goed! 🙂 Ik heb eigenlijk weinig ervaring met TBS make-up. Van hun oogschaduw ben ik meestal niet wild maar hun (liquid) lipsticks vallen best mee. 🙂

 3. April 4, 2018 / 4:55 pm

  Ik heb nog nooit zo’n borsteltje gebruikt, ben niet zeker of ik het fijn zou vinden, de gel zelf lijkt me wel wat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?