web analytics

The Body Shop Speak Up Vinyl Lip Gloss

Lipgloss maakt een comeback en dat zullen we geweten hebben want steeds meer merken lanceren nieuwe, comfortabele lipgloss. Zo heb je sinds kort bv ook de nieuwste The Body Shop Speak Up Vinyl Lip Gloss.

Deze hydraterende lipgloss met vitamine E heeft een semi-glanzende vinyl-finish en werkt tot 12 uur verzorgend. Je mag met deze glossjes dus zowel kleur als verzorging verwachten.

Klinkt allemaal heel erg goed dus natuurlijk moest ik ze ook eens proberen. Het resultaat daarvan zie je terug in dit artikel!

Wie op zoek is naar een hydraterende en verzorgende lipgloss is bij The Body Shop aan het juiste adres. De nieuwste The Body Shop Speak Up Vinyl Lip Gloss is een lichte lipgloss boordevol vitamine E die de lippen een mooi kleurtje geeft en tot wel 12 uur gaat hydrateren.

De glosses hebben een semi-glanzende vinyl-finish en zijn dus geen standaard lipgloss met glans, zoals we die allemaal wel kennen. Het zijn eerder een soort semi-matte liquid lipsticks met een mousse-achtige textuur.

De Vinyl Lipglosses voelen alleszins superlicht aan op de lippen en zijn ook nog eens 100% vegan. En ja, zelfs de rode kleuren zijn volledig vrij van karmijn!

Daarnaast zijn de ingrediënten dus niet alleen vegan maar ook voor 94% van natuurlijke oorsprong. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je teveel synthetische troep op je lippen smeert.

In totaal zijn er vier verschillende kleuren binnen het The Body Shop Speak Up Vinyl Lip Gloss gamma:

  • My Choice: een neon koraalroze kleur
  • Bite Back: een lichte oranje met een roze ondertoon
  • Power Move: een feloranje kleur
  • My Voice: een donkere framboosrode kleur

De lipglosses komen in een cleane, lichtdichte verpakking. De producten hebben een superhandige applicator waarmee je de glosses zeer makkelijk aan kunt brengen zonder al teveel geknoei.

Dankzij hun mousse-achtige textuur zijn ze echt supermakkelijk aan te brengen en uit te blenden. Ik hou ervan om dit soort lipsticks uit te blenden zodat je een soort gradient effect krijgt. Binnen de Zuid-Koreaanse make-up is deze trend (en bijgevolg dus ook dit soort product) zeer populair.

Zoals je kunt zien hebben de lipglosses een mooie pigmentatie maar zijn ze niet zo dekkend als een standaard lipstick.

My Choice – Bite Back
Power Move – My Voice

Doordat de The Body Shop Speak Up Vinyl Lip Gloss zo zacht is ben je de kleur jammer genoeg ook wel sneller terug kwijt. Het is dus zeker niet zo longwearing als een matte liquid lipstick maar tegelijkertijd vervaagt het ook niet zo snel als een standaard lipgloss.

Gelukkig kan je hem, dankzij de zachte textuur, ook wel makkelijk bijwerken. Deze Lip Gloss is vrij low maintenance, ondanks het feit dat er zoveel fellere kleurtjes tussen zitten!

My Choice – Bite Back – Power Move – My Voice

Ik ben heel erg blij met de nieuwe The Body Shop Speak Up Vinyl Lip Gloss. Zo’n mousse-achtige gloss geeft zo’n zachte, lieve uitstraling aan de lippen zonder dat het je al teveel moeite kost. Binnen de twee minuten heb je een prachtige gradient liplook die een zeer gesofisticeerde uitstraling geeft.

De kleuren zijn óntzettend mooi en de gloss voelt prettig aan op de lippen. Ik hoop dan ook dat The Body Shop snel met meer kleurtjes komt want ik ben helemaal fan!

Wil je ze zelf ook graag eens uitproberen? De The Body Shop Speak Up Vinyl Lip Gloss kosten € 9,00 per stuk en zijn te koop bij de winkels én webshop van The Body Shop.

Wat vind jij van deze nieuwe Vinyl Lip Gloss?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

  1. September 28, 2021 / 4:27 pm

    Wat en mooie kleuren! ­čÖé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?