The Body Shop Vanilla Pumpkin (Halloween 2021)

Het is weer bijna Halloween en dat betekent ook dat de Halloweencollecties op dit moment in de winkel liggen. Een van mijn persoonlijke favorieten is de The Body Shop Vanilla Pumpkin collectie.

Binnen deze geurlijn vind je een aantal producten terug met een heerlijk warme en kruidige geur. Perfect voor het najaar!

In dit artikel vertel ik graag meer over deze producten. Kijk je mee?

Wie aan Halloween denkt denkt automatisch vaak aan pompoenen. Denk daar nog de gezellige warme geur van Vanille bij en je hebt meteen een recept voor succes.

Bij The Body Shop combineren ze deze heerlijke geuren bij elkaar om zo tot dé ultieme herfstgeur te komen: Vanilla Pumpkin.

Binnen de Vanilla Pumpkin geurlijn vind je de volgende producten terug:

Vanilla Pumpkin Shower Cream – € 7,00

Wat is er nu fijner dan zo’n lekkere warme douche als het buiten koud is? Niets toch? Wel, het is dan wel heel erg goed om mee te relaxen maar je huid is er vaak toch wat minder blij mee. Warm water is namelijk best uitdrogend voor je huid, zeker in combinatie met zeep.

De meeste douchegels drogen de huid nog verder uit, zeker als je van jezelf al een droge huid hebt. Een shower crème is dan vaak een beter alternatief tegenover een klassieke douchegel.

Deze Vanilla Pumpkin Shower Cream is dan ook ideaal voor het koude najaar. Hij ruikt lekker warm en cosy, geeft een lekker dikke laag zeep op de huid die je makkelijk uit kunt smeren én droogt de huid verder niet uit.

Vanilla Pumpkin Fragranced Bath Bomb  – € 4,00

Eerder zin in een warm bad? Ook dan kun je bij The Body Shop terecht. Dit jaar hebben ze namelijk ook een badbruisbal gelanceerd binnen de Vanilla Pumpkin lijn.

Deze badbruisbal geeft lekker veel spektakel in je bad en laat een heerlijke warme pompoengeur achter op je huid.

Vanilla Pumpkin Whipped Body Butter – € 17,00

Na het douchen of badderen wil je je huid waarschijnlijk nog wat extra hydrateren en dat kun je makkelijk doen met deze heerlijke Whipped Body Butter.

De whipped textuur zorgt ervoor dat deze body butter ontzettend licht aanvoelt op de huid en vrijwel meteen ook weer intrekt. Ideaal voor in de ochtend als je je meteen na het douchen weer wilt aankleden of als je niet van plakkerige, vette crèmes houdt.

Vanilla Pumpkin Hand Cream – € 6,00

Nu we in deze tijden onze handen continu lopen te wassen en te desinfecteren is het wel zo belangrijk om je handen extra goed te hydrateren.

Dat kun je gelukkig heel erg makkelijk doen met deze Vanilla Pumpkin Hand Cream. Deze handcrème heeft dezelfde lekkere warme geur als alle andere producten en blijft ook lang hangen op je handen.

De handcrème voelt zeer rijk aan op de handen en hydrateert goed maar trekt tegelijkertijd ook snel genoeg in. Zeker een aanrader!

Hou jij wel van warme, herfstachtige geuren en ben je op zoek naar producten die je helemaal tot rust brengen? Dan moet je zeker eens naar de The Body Shop Vanilla Pumpkin producten kijken.

Deze geurlijn is limited edition en is op dit moment te koop bij de winkels en website van The Body Shop. Wees er dus snel bij als je graag iets van deze geurlijn wilt proberen!

Wat is jouw favoriete geur voor de herfst?

Share:

1 Comment

  1. October 31, 2021 / 2:02 pm

    Dit is echt mijn favoriete geur van TBS. Ik ben wel erg benieuwd naar die bath bomb. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?