web analytics

The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask review

Sheet maskers zijn de ideale manier om je huid snel van een oppepper te voorzien. Je brengt ze snel en makkelijk aan, laat ze even intrekken et voila: een stralende en gehydrateerde huid als resultaat.

Een van mijn favorieten tijdens de wintermaanden is het The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask. Dit masker zorgt voor een gezonde zomerse glow alsof je net terugkomt van vakantie, terwijl je eigenlijk gewoon de hele tijd binnen zit zonder ook maar enige vorm van Vitamine D.

Heb je het gevoel alsof je grauwe huid wel wat extra glow kan gebruiken? Lees dan zeker verder om meer te weten te komen over dit fijne maskertje.

Vitamine C in huidverzorging

Vitamine C behoort tot een van de beste ingrediënten binnen de huidverzorging. Het is een zeer krachtige antioxidant die voor alle leeftijden en huidtypes geschikt is waardoor het voor een geweldige boost voor je huid kan zorgen.

Deze stof beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen. Vrije radicalen zijn onstabiele moleculen die vroegtijdige veroudering en schade aan de huid kunnen veroorzaken, zoals rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken. Vitamine C helpt bij het neutraliseren van deze vrije radicalen.

Daarnaast helpt Vitamine C ook bij het verminderen van hyperpigmentatie en het egaliseren van de teint van de huid. Het kan donkere vlekken, ouderdomsvlekken en verkleuringen verminderen, waardoor de huid er helderder en stralender uitziet. Ook helpt het om littekens te vervagen.

Kortom, een echt wondermiddel om je huid weer helemaal fris en fruitig te maken!

Het The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask

Het The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask is een snelle en effectieve manier om je huid een extra dosis Vitamine C te bezorgen. Als je last hebt van een grauwe teint die je snel wilt aanpakken, dan is zo’n eenmalig maskertje natuurlijk de ideale manier om dat te doen.

Dit masker bevat vitamine C-rijke camu camu-bessen en biologische Community Fair Trade-aloë vera. Na slechts een keer gebruiken voelt de huid gehydrateerd, verkwikt en gerevitaliseerd aan.

Je krijgt meteen na gebruik al een gezonde blos én een opvallende glow alsof je net de beste nachtrust van je leven hebt gehad. Ideaal voor speciale gelegenheden of momenten waarop je er toch wat extra fris uit wilt zien.

Het masker is ook zeer fijn in gebruik. Het papier past vrij makkelijk op je gezicht en het masker is nét nat genoeg om prettig aan te brengen waardoor het niet zo’n gigantische kleefboel wordt maar waardoor je toch genoeg product krijgt. Na het verwijderen van het masker blijft er nog een beetje residu over dat je makkelijk in kan masseren.

Als je op langere termijn komaf wilt maken met een vale teint of pigmentvlekken kies je best voor een product met vitamine C dat je dagelijks kan gebruiken maar op korte termijn is dit zeker een goede oplossing!

De hydratatie van dit masker houdt ook nog eens tot 24 uur lang aan dus zeker tijdens de koude wintermaanden zou je dit maskertje wekelijks kunnen opnemen binnen je routine. Neem er gerust een lekker wijntje of sapje bij en maak er een compleet ontspanningsmoment van! 😉

Het The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask kost € 5,00 per stuk en is te koop via de webshop van The Body Shop en bij de fysieke winkels.

 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?