web analytics

The Body Shop Wellness ‘Breathe’ collectie

Een tijdje geleden vertelde ik al over de gloednieuwe The Body Shop Wellness collectie.  Deze nieuwe collectie zou ervoor moeten zorgen dat we onszelf helemaal in de watten kunnen leggen en volledig tot rust komen. De nieuwe Wellness collectie bestaat uit drie routines: Sleep, Boost en Breathe.

Ik heb de producten ondertussen uitgebreid geprobeerd dus het leek me het ideale moment om ze ook aan jullie te laten zien.

Vandaag begin ik bij mijn persoonlijke favoriet: de Breathe collectie. Kijk je mee?

Adem in, adem uit, en laat de eucalyptus en rozemarijn uit de nieuwe The Body Shop Breathe lijn je helpen weer innerlijke rust te vinden.

De eucalyptus in deze lijn is afkomstig van plantages in de Chinese provincie Yunnan, die ondersteuning bieden aan kleinschalige producenten, en de rozemarijn van een Spaans
familiebedrijf.

Eucalyptus is bekend om z’n frisse, verkwikkende geur en z’n reinigende eigenschappen. Gemengd met de aromatische geur van rozemarijn verspreidt eucalyptus een tintelfrisse geur en helpt het een zwaar, wazig hoofd te verlichten.

Binnen deze nieuwe lijn vind je de volgende producten terug:

  • Breathe Weightless Body Gel-Cream (€ 25,00)
  • Breathe Whisked Body Polish (€ 25,00)
  • Breathe Massage Melt (€ 18,00)
  • Breathe Calm Balm (€ 8,00)
  • Breathe Essential Oil Blend (€ 18,00)
  • Breathe Purifying Hair & Body Wash (binnenkort verkrijgbaar)

De producten die ik geprobeerd heb zijn de Calm Balm, de Essential Oil Blend en de Weightless Body Gel-Cream.

Wie last heeft van hooikoorts en/of een verstopte neus zal vast en zeker heel erg blij worden van deze producten. Als je deze producten gebruikt verzorg je je lichaam niet alleen, je neus wordt er ook een heel stuk gelukkiger van. Daarnaast raak je ook helemaal ontspannen van deze producten!

Vooral de The Body Shop Breathe Calm Balm is een absoluut topproduct. Deze balsem breng je aan op de drukpunten van je lichaam (je polsen, achter je oren of in je hals) en daarna adem je hem eens goed in. De geur zorgt ervoor dat je weer helemaal tot rust komt, waar je ook bent. Dankzij zijn handige formaat kun je hem dus ook heel makkelijk meenemen om doorheen de dag even goed te kalmeren.

Werk je van thuis uit of wil je na een lange werkdag ook thuis even goed ontspannen? Maak dan gebruik van de Breathe Essential Oil Blend. Deze olie kun je op dezelfde manier gebruiken als de Calm Balm maar ik gebruik hem zelf ook nog op een andere manier. Ik heb veel van die plastic decoratieve bloemetjes in huis waar ik deze olie op aanbreng. Resultaat? Het hele huis ruikt lekker naar essentiële olie.

Je kunt hem bv. ook door een geurloze bodylotion heen mixen om je eigen eucalyptus bodylotion te creëren. Met deze essentiële olie kun je heel wat kanten op!

‘s Avonds voor het slapengaan nog op zoek naar een rustige ademhaling en een frisse neus? Breng dan wat van de Breathe Weightless Body Gel-Cream aan. Deze body lotion trekt ontzettend snel in maar zorgt ervoor dat je lekker lang kunt genieten van de heerlijke geur.

Deze crème is dan ook fantastisch om voor het slapengaan aan te brengen. Kies er even een rustig moment voor uit en geniet van het gevoel die de crème geeft. Je wordt er niet alleen kalm van, je huid zal je ook zeker en vast dankbaar zijn want de crème verzorgt je huid ook nog eens goed!

Als je het gevoel hebt alsof je leven in een flits voorbij raast of je hebt de laatste tijd nogal veel last van stress, dan moet je de The Body Shop Wellness Breathe producten écht een keertje proberen. Laat de drukte eventjes aan je voorbijgaan en neem de tijd om te ontspannen. Deze producten zullen je hier zeker en vast goed bij helpen!

Je vindt alle nieuwe The Body Shop Wellness producten terug bij de winkels van The Body Shop alsook via de Belgische en Nederlandse webshops.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?