web analytics

The Body Shop Wellness ‘Sleep’ collectie

De pandemie en de achtereenvolgende lockdowns hebben een zware tol getrokken op het menselijke vermogen om de slaap te reguleren. Vaste gewoontes zijn losgelaten en er was meer stress, wat weer een impact had op het herstelvermogen.

Een goede nachtrust is dus echt wel heel erg belangrijk om je lichaam weer helemaal te herstellen. De nieuwste The Body Shop Wellness Sleep producten gaan je daar zeker bij helpen!

In dit artikel vertel ik dan ook graag meer over deze fijne producten. Kijk je mee?

The Body Shop Wellness: de Sleep collectie

De nieuwe The Body Shop Wellness-collectie is geïnspireerd door de natuur, ontwikkeld door experts, en bestaat uit drie gloednieuwe routines. Die zijn elk gebaseerd op krachtige essentiële oliën, gecombineerd tot drie unieke melanges,  die dagelijkse routines transformeren tot moment van mindfulness.

In totaal zijn er dus drie verschillende geurlijnen waaronder dus ook de Sleep geurlijn, een nieuwe collectie die ervoor zorgt dat je ‘s nachts beter slaapt waardoor je overdag fitter bent.

Binnen deze nieuwe lijn vind je de volgende producten terug:

  • Sleep Relaxing Hair & Body Wash (€ 12,00)
  • Sleep Calming Body Mist (€ 15,00)
  • Sleep Balmy Body Cream (€ 25,00)
  • Sleep Rejuvenating Body Scrub-In-Oil (€ 25,00)
  • Sleep Relaxing Massage Oil (€ 18,00)
  • Sleep Bedtime Balm (€ 8,00)
  • Sleep Essential Oil Blend (€ 18,00)

Alle producten bevatten lavendel afkomstig van de hoogvlakte van de Haute-Provence (geteeld zonder kunstmest en irrigatie) en vetiver uit Madagaskar die daar is geïntroduceerd om de lokale productie diverser te maken.

Het beginnen van je avondroutine doe je vaak door te douchen, het ideale moment om weer even helemaal tot rust te komen. Het ideale product om mee de douche in te nemen is de Relaxing Hair & Body Wash.

Deze heerlijk relaxerende douchegel geeft lekker veel schuim en geur af maar droogt de huid niet uit. Ideaal dus om een stevige, warme douche mee te nemen!

Na het douchen is het tijd om je huid optimaal te hydrateren en dat kun je zeer makkelijk doen met de heerlijke Balmy Body Cream. Deze body cream smeert lekker makkelijk uit en geeft de meest waanzinnige lavendelgeur af. Hij smeert zeer makkelijk uit én trekt ook goed in.

Tip: de Balmy Body Cream is ook heel erg fijn als voetencrème om vermoeide voeten weer tot rust te brengen. Zeker als je ze eerst zeer royaal insmeert en daarna een dik paar spa-sokken aandoet: zo ontwaak je ‘s ochtends met verzorgde, zachte voeten!

Verwen voor het slapengaan al die extra droge plekjes met de multifunctionele Sleep Bedtime Balm. Masseer deze aromatische, bloemig geurende balsem in je huid vlak voor je gaat slapen. Dat helpt je te ontspannen, en de extra droge huid – denk aan zoals ellebogen en knieën – voelt weer zijdezacht en verzorgd aan.

Deze balsem zou ook heel erg fijn kunnen werken in het vliegtuig tijdens een nachtvlucht. Ideaal om zelf die lekkere geur in te kunnen ademen zonder dat andere mensen er last van hebben, iets wat met een (parfum)spray wel vaak het geval is.

Vergeet ook zeker niet om de Calming Pillow Mist te verstuiven over je bed voor je gaat slapen! Deze pillow mist heeft een bloemige, aromatische geur die je helpt een rustgevende sfeer te creëren en tot jezelf te komen voor je gaat slapen.

Hij is zeker niet te sterk of te opvallend waardoor het storend is, iets wat wel vaker kan gebeuren met dit soort pillow mists. Hou je echter niet van een geurend product op je kussen? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om hem enkel op je lakens of je pyjama te verstuiven.

Ik vind de The Body Shop Sleep collectie echt waanzinnig fijn. Sowieso ga je deze producten echt heerlijk vinden als je van lavendel houdt maar volgens mij kan iedereen deze producten wel appreciëren (tenzij je echt een hekel hebt aan lavendel). Wie wilt er nu niet beter slapen?

Je vindt alle nieuwe The Body Shop Wellness producten terug bij de winkels van The Body Shop alsook via de Belgische en Nederlandse webshops.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?