web analytics

The Body Shop White Musk review (VERNIEUWD!)

Het iconische The Body Shop White Musk parfum wordt nog eens extra in de bloemetjes gezet. Een nieuwe verpakking, een herlancering én een aantal boosters om je White Musk ervaring compleet af te maken.

Dat klinkt natuurlijk allemaal heel erg leuk dus natuurlijk moest ik er wel een artikel over schrijven! In dit artikel vertel ik daarom graag meer over de vernieuwde White Musk en de nieuwe toevoegingen aan het assortiment. Kijk je mee?

The Body Shop White Musk: een icoon

White Musk werd in 1981 ontwikkeld en was een van de eerste parfums die speciaal voor The Body Shop werden samengesteld. Niet alleen was het een instant bestseller, maar het was ook revolutionair in de parfumwereld, een mijlpaal.

Als een van de eerste muskgeuren bevatte het namelijk synthetische, cruelty-free muskus in plaats van dierlijke muskus, die via wrede en pijnlijke methodes wordt verkregen uit het muskushert.

Anno 2021 gaat The Body Shop nóg een stapje verder: White Musk heeft nu een vegan keurmerk en zit in een 100% recyclebaar flesje dat voor 42% uit gerecycled glas bestaat en een afneembaar pompje heeft (voor recyclinggemak).

Naast de klassieke White Musk zijn ook alle andere White Musk geuren (L’Eau, Flora, Black Musk en Black Musk Night Bloom) in een nieuw flesje gegoten.

De geurnoten van The Body Shop White Musk

White Musk® is een fris, licht parfum met een krachtig effect. Je draagt het niet alleen, maar het is een deel van jou, dat je de hele dag subtiel herinnert aan je zelfliefde, zelfexpressie en kracht.

Met akkoorden van jasmijn en lelietjes-van-dalen is hij een beetje bloemig en een beetje muskusachtig. Hij blijft lekker lang hangen, maar overheerst niet.

Het is een sensuele geur die meteen heel wat zelfvertrouwen oproept maar tegelijkertijd ook fris genoeg is om als everyday geur te gebruiken.

Nieuw: White Musk Elements

Vanaf nu kun je je White Musk parfum nog eens helemaal customizen met dank aan de nieuwste parfum toppers.

The Body Shop introduceert namelijk drie nieuwe geuren, speciaal ontwikkeld voor parfum-layering. Je kunt ze over de originele White Musk heen dragen en zo je eigen parfum customizen zodat hij perfect bij je mood van de dag past.

De nieuwe toppers komen in de volgende drie geuren:

  • White Musk Radical met citrusgroene en aardse akkoorden
  • White Musk lover met kruidige en kleurrijke akkoorden
  • White Musk Free met frisse en minerale noten

Deze nieuwe White Musk Elements kosten € 15,00 per stuk en liggen, net zoals de andere ‘normale’ White Musk parfums al in de winkels bij The Body Shop.

Heb jij de klassieke White Musk al eens geroken?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?