web analytics

The Inkey List SPF30 Daily Sunscreen review

Wie huidveroudering tegen wil gaan en de huid wilt beschermen tegen huidkanker smeert maar best iedere dag een zonnecrème. En liefst natuurlijk ook een zonnecrème met degelijke ingrediënten die de huid niet irriteert maar goed verzorgt en beschermt.

Ik ben jarenlang op zoek gegaan naar dé ultieme zonnecrème die echt iets doet voor mijn huid en ik heb hem gevonden! Ik heb het over de The Inkey List SPF30 Daily Sunscreen. Deze unieke zonnecrème geeft geen witte glans, voelt niet vet aan en bevat geen schadelijke ingrediënten.

Natuurlijk wou ik deze zonbescherming dan ook graag delen op mijn blog. Kijk je mee naar mijn The Inkey List SPF30 Daily Sunscreen review?

Goede vs slechte zonnefilters

Je huid is je grootste en ook je belangrijkste orgaan, het is dan ook zeer belangrijk om een beetje op te letten wat je op je huid smeert.

Tegenwoordig is er dan ook enorm veel ophef over bepaalde soorten ‘slechte’ zonnefilters die je in zonnecrème terugvindt. Zo zijn er heel wat zonnefilters die de huid irriteren of uitdrogen én die zelfs hormoonverstorend kunnen zijn. Ook zijn er heel wat instabiele zonnefilters die eigenlijk helemaal niet zo goed beschermen als ze beweren.

Jammer genoeg zijn er heel wat zonnecrèmes met dit soort filters op de markt maar er zijn gelukkig alternatieven waaronder bv. deze The Inkey List SPF30 Daily Sunscreen.

Deze zonnecrème wordt dan ook aangeraden vanwege zijn goede minerale zonnefilters die écht goed beschermen, de huid niet irriteren en ook niet hormoonverstorend werken.

Direct na het aanbrengen – na het uitblenden

De The Inkey List SPF30 Daily Sunscreen

Buiten de goede zonnefilters heeft deze The Inkey List SPF30 Daily Sunscreen nog wat andere voordelen tegenover andere zonnecrèmes.

Allereerst al komt hij in de vorm van een lichtgewicht formule die lekker snel intrekt in de huid. De formule is ook beige van kleur waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je zo’n typische witte glans zult krijgen.

Het is geen tint zoals een getinte dagcrème of een foundation, je ziet er namelijk helemaal niets meer van na het aanbrengen maar het verhelpt dus wel die typische witte schijn op je huid.

Ook is de The Inkey List SPF30 Daily Sunscreen geschikt voor ieder huidtype inclusief de gevoelige huid. Doordat er dus geen slechte zonnefilters, schadelijke ingrediënten of parfums in zitten hoef je niet bang te zijn voor huidirritatie.

Voor wie is deze zonnecrème geschikt?

Ik kan de The Inkey List SPF30 Daily Sunscreen dus echt voor werkelijk iedereen aanraden. Hij is geschikt voor ieder huidtype, is cruelty free (en vegan!) en daarnaast ook nog eens 100% veilig om te gebruiken.

Geen nare ingrediënten en ook geen SPF30 die eigenlijk maar als een SPF10 beschermt: what you see is what you get bij deze zonnecrème.

Ik heb er nog geen enkel nadeel aan kunnen ondervinden en zal deze crème dan ook met veel plezier blijven gebruiken.

Het geeft een geruststellend gevoel dat ik mijn huid optimaal bescherm en dat ik geen nare, hormoonverstorende ingrediënten binnenkrijg.

De The Inkey List SPF30 Daily Sunscreen kost € 16,95 en is verkrijgbaar via Boozyshop. Vanwege zijn populariteit is hij helaas vaak uitverkocht maar bij Boozyshop vullen ze de voorraad gelukkig wel snel aan!

Hoe bescherm jij je huid?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

  1. March 3, 2021 / 11:23 am

    Wat een fijne tip! Ben toevallig net op zoek naar een nieuwe fijne creme zonder slechte meuk en ben echt ZOVEEL producten en ingrediëntenlijsten aan het vergelijken dat ik er gek van word haha. Er zijn maar weinig producten met mooie filters, deze ga ik onthouden. Thnx!

  2. Mieke
    March 8, 2021 / 12:00 am

    Deze is echt super! Ze hadden eerst een andere in hun assortiment en ik was teleurgesteld toen die verdween. Maar de vernieuwde versie is zóveel beter! Blijvertje 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?