web analytics

The Ordinary Hyaluronic Acid 2%+ B5 Hydration Support Formula

The Ordinary is een merk dat al een tijd op mijn beautyradar stond maar waar ik nog nooit iets eerder van had geprobeerd. Dat veranderde een tijd geleden toen ik de The Ordinary Hyaluronic Acid 2%+ B5 Hydration Support Formula probeerde.

De naam van dit product is een hele mond vol maar gelukkig het product zelf wél heel simpel. Dit hydraterende serum is namelijk ideaal om snel veel vocht toe te voegen aan de huid. In dit artikel vertel ik graag meer over dit doeltreffende product! Kijk je mee?

Wat is The Ordinary?

The Ordinary is een merk dat nog niet zo heel lang bestaat maar dat zeker al een stevige plaats veroverd heeft binnen de beautywereld. Bij The Ordinary gaan ze namelijk voor simpele maar effectieve skincare die niet al te duur is.Hun producten zitten boordevol actieve ingrediënten die huidproblemen zeer specifiek zullen aanpakken. Meestal moet je voor dit soort actieve ingrediënten een serieus bedrag neertellen maar dat is bij hun dus niet het geval.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2%+ B5

Een van de meest populaire producten is de The Ordinary Hyaluronic Acid 2%+ B5 Hydration Support Formula. Een Support Formula is een product dat je als support, oftewel als extra hulpmiddel, aanbrengt.

Het product is een soort hybride mix tussen een gel en een serum. Als je het product bekijkt zie je dat het heel erg plakkerig en dikkig is, je zou het precies een beetje kunnen vergelijken met een slakkengel.

Doordat het een hydraterend hulpmiddel is breng je ’s ochtends of ’s avonds een paar druppels op het gezicht aan voor het aanbrengen van je gewone crèmes.

Zoals de naam al doet vermoeden (Hyaluronic Acid 2%) gaat het hier om een hydraterend product, aangezien hyaluronzuur een van de meest hydraterende stoffen is dat je in skincare aan kunt treffen.

de textuur van de The Ordinary Hyaluronic Acid 2%+ B5

Hoe werkt hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die erom bekend staat om water aan te trekken en aan zich te binden. Daarom wordt de stof zo vaak gebruikt in hydraterende skincareproducten. Als je last hebt van een droge of vooral van een vochtarme huid is dit hét ingrediënt waar je voor moet gaan.

Met een product met hyaluronzuur ga je dus niet alleen vocht toevoegen aan de huid en een laagje leggen. Nee, dankzij het hyaluronzuur ga je juist al het vocht dat je nadien pas aantrekt vasthouden.

Daarom is deze The Ordinary Hyaluronic Acid 2%+ B5 het ideale product om aan te brengen voor je dag- en nachtcrème.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2%+ B5

Ik heb het product ook al een tijdje in gebruik en ik ben er heel tevreden over. Ik breng deze formule vooral ‘s ochtends aan vlak voor ik mijn serum, dagcrème en zonnebescherming aan ga brengen.

Dit product zorgt er inderdaad voor dat alle producten die je erna aanbrengt hun werk zoveel beter doen. Doordat ik zelf last heb van een vochtarme, vette huid is het erg belangrijk dat mijn huid alle vocht goed vasthoudt en opneemt.

Door mijn acné kan ik niet met vette crèmes gaan werken dus een licht product dat het vocht vasthoudt is een absolute must voor mijn vochtarme huid. Al denk ik dat het product voor een zeer droge en/of gevoelige huid ook zeker goed zal werken.

Verkrijgbaarheid van de The Ordinary Hyaluronic Acid 2%+ B5

Je zult vast schrikken maar de producten zijn écht heel erg goedkoop.

Voor deze The Ordinary Hyaluronic Acid 2%+ B5 betaal je gek genoeg slechts € 6,95 wat natuurlijk echt geen geld is. Zelfs als dit product meer dan € 30 zou kosten zou het zijn geld nog waard zijn dus dit is echt wel een goede prijs.

De producten van The Ordinary zijn o.a. te koop bij Lookfantastic Nederland.

Heb jij als iets van The Ordinary geprobeerd? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. October 27, 2019 / 12:04 pm

    Ik ken dit merk nog niet!

  2. Van Semmertier Sandra
    February 9, 2021 / 8:20 pm

    Ik gebruik hun produkten vanaf okt. En wat een verschil 🤗 Goedkoop en zuinig in gebruik 👌 Wel opletten met combi van produkten, niet alles kan samen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?