web analytics

The Perfumist: A fragrance for every mood

In een wereld van over-communicatie,over-sharing, over-verpakking,… is eenvoud op korte tijd een luxe geworden. Daar wil parfummerk The Perfumist, een merk van ICI PARIS XL, dan ook graag verandering in brengen.

Het merk lanceerde zopas zes nieuwe geuren waarvan er telkens wel eentje perfect bij jouw stemming past. Bij The Perfumist draait het dus echt puur om de geur zelf en niet om alle flashy verpakkingen en marketing die er normaal gezien bij hoort.

In dit artikel vertel ik graag meer over het merk én ik laat de The Perfumist Untold Secret geur zien. Kijk je mee?

Wat is The Perfumist?

The Perfumist is een nieuw merk dat exclusief verkrijgbaar is bij ICI PARIS XL. Bij dit merk draait alles om eenvoud en dat merk je. Geen overdreven flacons met bloemen en glitters maar juist simpele, doorzichtige flacons die niet te schreeuwerig zijn.

Bij The Perfumist draait de hele beleving dus puur om de geur en hoe je je voelt bij de geur die je draagt. Zo geloven ze dat er voor iedere mood wel een bijpassende geur is.

In totaal zijn er zes verschillende geuren:

 • Field Escape: een frisfruitige geur met o.a. peer, aardbei en framboos
 • Day Off Vibes: een zomers zeebriesje in een flesje met o.a. musk, benzoë, citroen en framboos
 • Summer Siesta: een zomers parfum met mandarijn en witte perzik
 • Self-love Crush: een stevig, supervrouwelijk parfum met geurnoten zoals musk en framboos
 • Late Night Trouble: een explosie van perzik op een bloemige kern en een forse, zoete basis
 • Untold Secret: een spannend en mysterieus parfum met rozen, freesia en musk

The Perfumist Untold Secret

De The Perfumist Untold Secret is een van mijn persoonlijke favorieten en heb ik dan ook zelf in huis. Het is echt een heerlijk zwoele geur die perfect is om tijdens het najaar te gebruiken, al is hij ook zeker fris genoeg voor het voorjaar.

Als ik Untold Secret kort zou moeten beschrijven dan kan ik dat het best doen als een hybride tussen Dolce & Gabbana Light Blue en Lancôme Trésor Midnight Rose.

Je merkt dat de rozen zeer sterk naar voor komen in deze geur maar op een jonge en frisse manier. Het is echt wel een hele moderne en speelse geur waar volgens mij veel dames dol op zullen zijn!

Verkrijgbaarheid en prijzen

Alle parfums van The Perfumist zijn dus exclusief te koop bij ICI PARIS XL en dit voor de mooie prijs van € 16,95 per parfum. Zeker geen geld voor zo’n heerlijke geuren!

Op dit moment loopt er ook een leuke actie bij ICI PARIS XL. Je krijgt namelijk een supertoffe halsketting bij aankoop van een The Perfumist parfum. De aanbieding geldt t.e.m. 31/12/2019 in de Belgische e-shop en dit zolang de voorraad strekt.

Ken jij dit nieuwe merk al? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

 1. December 13, 2019 / 1:00 pm

  deze geuren lijken mij erg aangenaam ruiken

 2. Marijke Smith
  November 12, 2023 / 1:19 am

  Kan ik dit ook in Amerika kopen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?