web analytics

The Vegan Glow Kombucha PHA Toner

Tijdens de koudere maanden van het jaar last van een droge, vale huid die helemaal niet meer straalt? Dan is een toner met antioxidanten het ideale redmiddel. Een van mijn persoonlijke favorieten van de afgelopen tijd is de The Vegan Glow Kombucha PHA Toner.

Deze verfrissende toner exfolieert én hydrateert de huid waardoor deze weer lekker gaat stralen. Benieuwd geworden naar dit product? Lees dan zeker verder!

Een toner is een product dat je na het reinigen van de huid gebruikt. Er zijn heel wat verschillende toners op de markt die verschillende effecten hebben op de huid. Zo heb je hydraterende toners, toners die de poriën verkleinen, toners die matteren en dus ook toners die exfoliëren.

Exfoliëren is het weghalen van dode huidcellen zonder te scrubben. Het is een chemisch proces dat alle dode huidcellen als het ware losweekt van de huid. Hierdoor komt de ‘nieuwe’ huid vrij waardoor je gelaat veel gezonder en zachter zal worden.

Een goede exfoliëren toner is deze The Vegan Glow Kombucha PHA Toner. Deze toner is vrij van schadelijke stoffen zoals sulfaten, parabenen, siliconen, artificiële parfums en is ook nog eens alcoholvrij waardoor hij de huid niet uitdroogt.

Hij bevat werkzame antioxidanten en exfoliants die dode huidcellen verwijderen en de celvernieuwing van de huid gaan stimuleren. Ook zit er heel wat glycerine in de toner, een ingrediënt met een verzorgende werking.

Wat ik vooral zo fijn vind aan deze toner is dat hij mijn huid totaal niet irriteert. Zo’n chemische exfoliant durft de huid nogal eens te irriteren omdat ja, in essentie ben je eigenlijk gewoon een stevige peeling aan het doen en je eigen huid aan het ‘losmaken’.

Vaak zijn dit soort toners of peelings dus vrij agressief voor de huid waardoor deze rood en pijnlijk aan kan voelen. Bij deze toner heb ik dat gelukkig dus niet! Dit is ook mede dankzij de Panthenol die in het product zit, een stof die de gevoelige huid kalmeert.

Het resultaat? Als je deze toner een tijdje gebruikt zal je merken dat je huid er veel stralender en gezonder uit zal zien zonder dat ze gevoelig geworden is. Daarom kan ik deze toner dus ook aanraden als je nog nooit eerder een exfoliant gebruikt hebt maar het wel graag een keertje wil proberen.

Benieuwd geworden en je wilt hem zelf een keertje proberen? De PHA Toner is verkrijgbaar via de Nederlandse webshop Little Wonderland, een webshop die zich specialiseert in Aziatische huidverzorging. The Vegan Glow is een Zuid-Koreaans merk maar gelukkig is het hier dus vrij vlot te verkrijgen.

Ben je nog op zoek naar een fijne, milde exfoliant voor de huid of ben je vooral op zoek naar een cruelty free en vegan product om je huid mee te verzorgen? Neem dan zeker eens een kijkje naar deze toner!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?