This Works Deep Sleep Pillow Spray & Stress roll-on

Heb jij soms ook last van stress, voel je je opgejaagd of kun je niet goed slapen ‘s nachts? Dan heb ik in dit artikel een aantal fijne producten voor jou! In dit artikel wil ik het namelijk hebben over de producten van This Works, waaronder de bekende This Works Deep Sleep Pillow Spray. Een ander fijn product is de Stress Check Roll-on. Stress en slecht slapen gaan bij mij vaak hand in hand, daarom dat ik deze producten samen laat zien. Kijk je mee?

This Works Deep Sleep

Heb jij ook van die nachten waarop je gewoon rusteloos bent en echt niet kunt slapen? Je piekert veel te veel, hebt teveel zorgen aan je hoofd en je hele lichaam zit vol met stress. Mij is het alleszins niet onbekend en ik denk dat er met mij nog vele anderen zijn.

Gelukkig is er een natuurlijke oplossing die je een duwtje in de rug kan geven, namelijk de This Works Deep Sleep Pillow Spray. Inmiddels al een echt cult product dat meerdere awards heeft gewonnen. En met reden!

This Works Deep Sleep Pillow Spray

This Works Deep Sleep Pillow Spray

De This Works Deep Sleep Pillow Spray bevat een unieke mix met essentiële oliën van lavendel, Vetiver en Kamille. Deze essentiële oliën zorgen ervoor dat je rustiger en kalmer wordt, waardoor je dus ook beter zou slapen.

Je sprayt deze mist, zoals de naam al doet vermoeden, gewoon over je kussen. De geur is lekker ontspannend maar gelukkig ook weer niet té hevig dat je er ademproblemen door zou kunnen krijgen. Ik ben een redelijk allergisch persoon die nogal snel astma klachten krijgt en ik kon dit product gebruiken zonder problemen.

Ik gebruik de This Works Deep Sleep Pillow Spray voornamelijk op momenten waarop ik weet dat ik onrustig ga slapen. Als ik op vakantie ben en in een vreemd bed lig bijvoorbeeld. Of in mijn eigen bed als ik de dag erna een druk schema of een stressvolle dag voor de boeg heb. Die dingen kruipen onbewust toch in je hoofd en met zo’n relaxerende spray kun je gelukkig al een deel van de symptomen van stress bestrijden.

This Works Stress

This Works Stress Check Roll-on

Heb je echt acuut last van stress en wil je dit doorheen de dag al aanpakken? Dan kun je terecht bij de This Works Stress Check Roll-on. Deze rollerball bevat essentiële oliën van eucalyptus en lavendel die je instant kalmeren.

Dit product heeft mij al zó vaak geholpen! Vlak voor mijn operatie in januari gebruikte ik het non-stop om mijzelf te kalmeren en tot rust te brengen. De geur blijft niet zo lang hangen maar dat is ook wel weer prettig, zo blijf je niet de hele dag naar eucalyptus ruiken.

Sowieso moet de geur niet lang blijven hangen aangezien je meteen het grootste deel van de geur inademt. Hierdoor raak je meteen bij de eerste inademing al ontspannen.

Verkrijgbaarheid

Ben je benieuwd geworden naar de This Works Deep Sleep Pillow Spray & Stress roll-on en wil je de producten zelf eens proberen?

Bestellen kan heel makkelijk via een aantal Nederlandse webshops waaronder Lookfantastic Nederland en Cosmania.

Via deze websites kun je de grote, normale versies kopen maar ze verkopen ook geregeld kleinere setjes waarmee je de producten eerst eens kan proberen.

Ben jij al bekend met dit merk? 

Share:

3 Comments

 1. April 26, 2019 / 8:20 pm

  Ik ken dit merk nog niet maar herken je probleem wel heel erg. Soms duurt het wel een uur of langer voordat ik in slaap val. Had eigenlijk niet echt verwacht dat dit zou werken maar je hebt me wel aan het denken gezet! Thnx.

 2. Mieke
  April 28, 2019 / 1:23 am

  Zalige producten! Vaak zit in hun sets een roll-on van 5 ml (full size is 8 ml) en de setprijs is vaak lager dan de roller alleen. Zeker rond Kerst hebben ze heel interessante items 😉
  De roll-on die vroeger in de setjes zat was de Deep Sleep-Breathe In. Daar zit geen eucalyptus in en werkt ook super bij stressmomenten.

 3. April 29, 2019 / 8:01 pm

  Deze staan al best een tijdje op m’n wishlist. Telkens als ik erover lees, word ik weer nieuwsgierig. Die mini’s lijken me ideaal, toch maar eens aanschaffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?