web analytics

Tinge Gezichts- & Handreiniger

Tinge is een vrij nieuw Belgisch merk dat bij de apotheek verkocht wordt. Ook mijn lokale apotheek heeft het merk inmiddels in stock dus ik kon niet wachten om het uit te proberen. Het eerste product dat ik kocht is de Tinge Gezichts- & Handreiniger. In dit artikel wil ik jullie graag meer vertellen over het merk én over deze reiniger.

Wat is Tinge?

Tinge is een nieuw natuurlijke cosmeticamerk dat ontstaan is in Antwerpen. De uitvinders van het merk wouden de apotheken in België voorzien van natuurlijke huidverzorging, zonder af te doen in kwaliteit.

Ze hebben een zeer uitgebreid gamma aan producten. Zo hebben ze o.a. daycare producten voor zowel vrouwen, mannen als tieners. Verder hebben ze ook een complete lijn voor zowel zwangere vrouwen als baby’s.

 

De producten van Tinge zijn exclusief verkrijgbaar bij de apotheek. Ik zag het merk recent bij mijn eigen lokale apotheek en ik was zeer benieuwd om het uit te proberen.

Ik kreeg een aantal stalen mee van de dagverzorging en besloot om de Tinge Gezicht & Handreiniger te kopen om te proberen. Inmiddels heb ik het product al een ruime tijd in huis en heb ik het uitgebreid kunnen proberen.

De Tinge Gezichts- & Handreiniger

Zoals de naam al doet vermoeden kun je deze reiniger voor zowel je handen als je gezicht gebruiken. Lekker handig want zo hoef je eigenlijk maar 1 flacon in je badkamer te zetten.

De Tinge Gezichts- & Handreiniger werd specifiek geformuleerd voor de meest gevoelige, droge en kwetsbare huid. Het product bestaat uit 98,7% ingrediënten van natuurlijke oorsprong maar dat merk je helemaal niet terug in gebruik!

De reinigingsgel ruikt echt heerlijk fris en geeft je meteen het gevoel alsof je huid lekker schoon is, zonder dat het de huid uitdroogt of té sterk reinigt.

Ik heb persoonlijk een zeer gevoelige huid die heel snel reageert op reinigingsproducten. Daarom was ik nogal sceptisch omdat voor mijn gevoel de producten om je handen mee te reinigen veel te agressief zijn. Toch is dat met deze Tinge reinigingsgel niet het geval. Je kunt dit product écht goed gebruiken voor zowel je handen als gezicht.

Buiten dat de reiniger zo mild is voor een gevoelige huid heeft hij nog andere voordelen. Zo zitten er een heleboel fijne mineralen verwerkt in dit product waaronder magnesium en zink, die beiden een herstellende en versterkende werking hebben op de huid.

Conclusie

Ik ben in ieder geval zeer tevreden met deze Tinge Gezichts- & Handreiniger! Lekker makkelijk dat je met dit product zowel je gezicht als handen kunt reinigen en dit zonder de huid uit te drogen. Er zit niet al teveel synthetische troep in hun producten én ze zijn ook nog eens vegan. Tot nu toe ben ik zeker fan van Tinge en ik kan niet wachten om nog meer producten uit te proberen.

Je koopt de producten van Tinge bij geselecteerde apothekers, alsook online bij de online apotheek. Zo vind je deze Tinge reiniger bv. ook bij Pharmamarket voor € 12. Pharmamarket verzendt boven de € 49 gratis naar België en Nederland.

Ken jij het merk Tinge al?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?