Tip: Anastasia Beverly Hills palettes voor € 25-30

Het is bijna Black Friday maar gelukkig hoeven we niet tot vrijdag te wachten om te profiteren van de beste kortingen. Daarom wou ik jullie in dit artikel alvast een aantal fijne tips meegeven omtrent Anastasia Beverly Hills.

Je kunt op dit moment namelijk een aantal fijne Anastasia Beverly Hills palettes op de kop tikken voor slechts € 25 of € 30. En ja, daar zitten bv. ook palettes zoals Modern Renaissance en Glow Kits tussen.

Als je benieuwd bent naar deze geweldige sale, lees dan zeker verder!

Glow Kit Moonchild

Er zijn op dit moment een aantal prachtige Glow Kits verkrijgbaar in de sale, waaronder de welbekende Moonchild. Normaal gezien betaal je € 50,95 voor deze Glow Kit, wat natuurlijk ook niet weinig is.

Op dit moment betaal je echter maar € 24,95 voor een van de populairste Glow Kits van Anastasia Beverly Hills!

De Glow Kit Moonchild is verkrijgbaar via de website van Douglas. 

Glow Kit Dream Highlighter

Hou je niet zo van koele tinten en is een warme highlighter meer jouw ding? Dan heb je geluk want ook deze Dream Glow Kit staat op dit moment goed afgeprijsd.

Deze Dream Glow Kit met 6 prachtige highlighters koop je hier voor € 24,95.

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance x Soft Glam

Normaal gezien kost ieder Anastasia Beverly Hills palette apart al rond de € 50 per stuk. Helaas dus niet echt aan de goedkope kant, al is iedereen het er wel over eens dat deze palettes hun geld meer dan waard zijn.

Maar waarom meer betalen als je ook een goede deal kunt scoren? Wel, dan heb je op dit moment geluk want dankzij Black Friday betaal je nu slechts € 60 voor beide palettes samen!

Dat wil dus zeggen dat je op dit moment € 20 korting per palette krijgt oftewel € 40 korting in totaal. Voor die prijs heb je al bijna een derde palette.

Deze Modern Renaissance én Soft Glam palette set kost dus € 60 en is nu verkrijgbaar via de Douglas website. 

EDIT: Op dit moment is deze set helaas al uitverkocht MAAR je krijgt nog steeds 25% korting op ieder Anastasia product waardoor je de palettes alsnog aan een fijne prijs kunt scoren.


Ik heb natuurlijk ook al even goed kunnen profiteren van de sale dus ik heb gebruik gemaakt van de Modern Renaissance en Soft Glam korting.

Deze korting kon ik gewoon écht niet laten liggen, zeker niet omdat het Soft Glam palette al zo lang op mijn wishlist stond.

Wat vind jij van deze deals? Ga jij iets kopen? 

Share:

1 Comment

  1. November 28, 2019 / 1:32 pm

    ze zien er stuk voor stuk zo goed uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?