Tip: Clinique Concern Kits

Iedereen wil graag een mooie en stralende huid maar huidverzorging kan best duur worden. Zeker als het daarna blijkt dat je niet zo goed reageert of een product toch niet doet wat je ervan verwachtte. Ik ken het probleem en daarom kom ik vandaag met een handige oplossing: de Clinique Concern Kits. Clinique brengt geregeld van deze kits uit die allemaal een specifiek probleem aanpakken. Het fijne hieraan is dat ze lekker betaalbaar zijn! Kijk je mee?

Clinique Concern Kits

De Clinique Concern Kits zijn allemaal kleine kitjes die een specifiek probleem behandelen. Een droge huid, veel onzuiverheden of juist last van pigmentvlekken? Voor iedereen is er wel een kit. Het zijn allemaal travel size producten maar wel groot genoeg om de crèmes goed uitgebreid uit te testen. Staaltjes van de parfumerie zijn vaak goed om de textuur en de geur uit te testen maar echte resultaten krijg je er vaak niet mee. Je kunt dus ook niet goed testen hoe je huid reageert op bepaalde producten.

Bij deze kits krijg je gelukkig wél voldoende product waardoor je alles eens grondig uit kunt testen. Je zult waarschijnlijk geen baanbrekende resultaten krijgen na een weekje of twee smeren maar wel genoeg om een goede indruk te kunnen vormen over de producten. Hoe is de structuur? Krijg ik geen last van puistjes of uitslag? Vind ik het product makkelijk in gebruik? Dat zijn allemaal vragen die je met zo’n kit gelukkig wel kunt beantwoorden.

Clinique Concern Kits

Ik heb voor mijn moeder de Concern Kit Uneven gekocht omdat ze wel wat last heeft van pigmentvlekken. Voor mijzelf heb ik de Concern Kit Hydrating besteld (die moet nog binnen komen) voor mijn droge huid. We gaan ze in ieder geval grondig uittesten en dan behandel ik beide kits zeker nog wel in een review. Er is ook nog een derde kit te koop en dat is de Anti-Blemish kit die zeer goed werkt tegen puistjes.

Alle Clinique Concern Kits kosten € 11,20 en zijn te koop bij Ici Paris XL. Ze zijn meestal vrij populair en snel uitverkocht dus als je geïnteresseerd bent om op een goedkope manier wat Clinique producten uit te proberen, dan is dit je kans.

Ben jij al bekend met de producten van Clinique?

Share:

9 Comments

 1. April 20, 2016 / 9:01 am

  De prijzen vind ik ook netjes! Heel doeltreffend, wat een goed idee 😀

 2. April 20, 2016 / 10:47 am

  Leuke kits voor een leuk prijsje! Dit ga ik zeker eens proberen!

 3. robin
  April 20, 2016 / 12:44 pm

  ik ben niet zo’n fan van Clinique, vind de producten voor mijn huid iets te agressief >_< deze kits zijn wel enorm handig!

 4. April 20, 2016 / 12:48 pm

  Klinkt goed, zeker voor die prijs. Ga ik eens naar kijken als ik naar Ici Paris Xl ga

 5. Marjolein
  April 20, 2016 / 2:16 pm

  Goeie tip!

 6. An-Sofie
  April 20, 2016 / 2:25 pm

  Oh, inderdaad super handige kits! Bedankt voor de tip! Wel jammer dat er toch een zakje inzit.

 7. Bianca
  April 20, 2016 / 6:21 pm

  Ik ben benieuwd naar je artikel over de hydrating kit, kan ook wel wat hydratatie gebruiken 🙂

 8. Saraya
  April 20, 2016 / 8:57 pm

  Wat een leuke tip, zo’n kit wil ik ook wel eens uitproberen 🙂
  X

 9. April 23, 2016 / 12:58 pm

  Super handig zo een kitje. Thanks voor de tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?