Tip: De Galeria Inno webshop

Toen ik nog in Leuven op school zat zat ik praktisch iedere dag in de Galeria Inno. Ik zat niet op kot en had geregeld vrij tussen de lessen door dus wat doe je dan met je vrije tijd? Of in de bibliotheek gaan studeren of de winkels in trekken. Als echte shopaholic zijnde zat ik dus vaker in de winkels dan in de bib, oeps. Nu ik niet meer in Leuven studeer winkel ik dus veel minder bij Galeria Inno, iets wat ik zeer jammer vind want ze hebben echt wel hele mooie merken. Tot voor kort want Galeria Inno heeft eindelijk een eigen webshop, hurray!Eindelijk heeft de Inno een webshop, hoera! Ici Paris XL had het al langer maar qua keuze in merken vind ik de Inno nog steeds het best, je kunt het een beetje de Douglas van België noemen. De verzendkosten zijn btw ook heel redelijk: gratis bij afhaling in de winkel, € 3,60 bij een Kialapunt of € 3,95 voor aangetekende verzending via Bpost.

Het leukste van de Inno vind ik Benefit! Benefit is nergens anders in België te koop en zelfs nog niet eens in alle Galeria Inno filialen. Die in Leuven had het bv. niet, Antwerpen dan weer wel. Ik moest dus altijd speciaal naar Antwerpen trekken ofwel online vanuit het buitenland bestellen.Dat probleem is nu dus ook opgelost!

Galeria Inno webshop

Het make-up gamma is helaas nog niet heel erg uitgebreid maar hopelijk verandert dat nog wel! Ik ben al lang blij dat ik mijn Benefit favorietjes vanaf nu gewoon zo kan aanschaffen zonder € 15 reiskosten kwijt te zijn en meteen verleid te worden om de hele Meir leeg te kopen ;-). Gelukkig kun je wel al losgaan bij de kledij want daarvan staat er genoeg op de website.

Bij deze dus een niet-zo-subtiele hint naar Galeria Inno: snel nog Juicy Couture toevoegen aan de webshop en je hebt er weer een zéér tevreden klant bij. Extra make-up mag ook altijd!

Ben jij al eens bij de Galeria Inno geweest? 

Share:

8 Comments

 1. November 13, 2014 / 9:54 am

  Jaaaa !!! Heerlijk ! 😀

 2. beautifulday4makeup
  November 13, 2014 / 10:16 am

  Wat leuk!!!

 3. Bianca
  November 13, 2014 / 11:31 am

  Had nog nooit van deze shop gehoord, maar klinkt wel heeel aantrekkelijk!

 4. beautyforgirls
  November 13, 2014 / 1:06 pm

  Ik kende het ook nog niet, leuk dat ze nu een webshop hebben.
  Liefs xxx

 5. De Spiegelreflex
  November 13, 2014 / 5:47 pm

  Leuk! Ik wist niet dat ze al zoveel merken in hun webshop hadden! Wat mij betreft mogen ze ook nog enkele extra lingeriemerken online zetten (Chantelle, Passionata) en dan ben ik happy :p

 6. November 13, 2014 / 10:42 pm

  Nee ik ben er nog nooit geweest. Ik kende de winkel ook helemaal niet 😉

 7. November 14, 2014 / 9:09 pm

  Ik had hier nog nooit van gehoord, maar het klinkt erg goed! Ik ga de website meteen even bekijken haha 🙂

  liefs,
  Saskia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?