web analytics

Tip: Rituals desinfecterende handgel

Een desinfecterende handgel is tegenwoordig onmisbaar in iedere handtas. Je vindt ze bij de apotheek, de supermarkt en de drogisterij maar wist je dat Rituals ze ook heeft?

Ik wist het helemaal niet tot ik per toeval de Rituals desinfecterende handgel tegenkwam bij Douglas!

Ik ben natuurlijk dól op de geuren van Rituals, met name op de Sakura lijn. Het was dus zeker een aangename verrassing om een desinfecterende handgel tegen te komen in deze geur.

Het leek me dus ook ideaal om deze kleine tip hier te delen! Kijk je mee?

We weten natuurlijk allemaal dat het ontzettend belangrijk is om onze handen proper te houden. Je dient ze regelmatig te wassen of te ontsmetten indien je ze niet meteen kunt wassen.

Je kunt dan voor een standaard handgel kiezen maar het hoeft gelukkig niet zo saai te zijn. Steeds meer merken komen met hun eigen desinfecterende handgels op de markt.

Ook Rituals sprong eindelijk mee op de kar en lanceerde een aantal heerlijke handgels. Natuurlijk met dé typische Rituals geuren zoals we die wel kennen.

Mijn persoonlijke favoriet? De The Ritual of Sakura Hygienic Handgel. Deze handgel heeft de lekkere geur van Japanse kersenbloesem en droogt de handen niet al te sterk uit. Daarnaast heeft ook de (unisex) Samurai lijn een lekkere handgel in het assortiment.

Moest je dus op zoek zijn naar een handgel die niet enkel en alleen puur naar alcohol ruikt, probeer deze Rituals desinfecterende handgel dan eens!

Verkrijgbaarheid

De Rituals desinfecterende handgels kosten € 3,90 en zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

Helaas is dit product wel heel erg vaak uitverkocht aangezien desinfecterende handgels helaas nog altijd broodnodig zijn. Het kan helaas dus eventjes duren voor je ze ergens in voorraad vindt. Ze komen wel altijd opnieuw terug in het assortiment.

Twijfel dus niet om ze te kopen eens ze voorradig zijn want ze zijn echt heel erg fijn!

Met welk product ontsmet jij je handen?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?