Tip: samples van The Body Shop

Vandaag heb ik eens een korter artikel voor jullie in petto maar gelukkig is het wel leuk! Hier op The Pink Perfectionist probeer ik zoveel mogelijk af te wisselen en dus niet alleen reviews of beautynieuws te posten. Ik wil vooral dat jullie iets hebben aan mijn artikels en daarom wil ik vaker tips meedelen. Een goede tip om mee te beginnen zijn de samples van The Body Shop. In dit artikel vertel ik er alles over! Wil jij graag weten hoe je de leukste samples kunt scoren bij The Body Shop? Lees dan zeker verder!

Bij The Body Shop zijn ze tegenwoordig in een zeer gulle bui als het op samples aankomt. Ze waren sowieso al vrijgevig maar hoeveel samples je krijgt verschilt meestal per filiaal of per verkoopster. Tegenwoordig zijn ze via social media ook veel samples aan het uitdelen, wat natuurlijk énorm leuk is!

Als je The Body Shop volgt via Facebook zul je ze waarschijnlijk al wel gezien hebben. Via hun Facebookpagina sturen ze geregeld bonnen uit waarmee je dan een aantal samples kunt gaan halen in de winkel. Zo heb ik al een keertje of drie een set maskers meegekregen, een serum, … Het gebeurt best wel vaak!

Op dit moment loopt er dus ook weer zo’n actie waarbij je iets krijgt. Dit keer geven ze opnieuw samples weg van hun maskers, inclusief het gloednieuwe Matcha Mask. Door hun Facebookpagina te liken en je e-mailadres op te geven kun je een bon krijgen. Deze bon laat je dan zien op je telefoon (of je print hem af) et voila, je krijgt de sample gewoon mee naar huis. Ik heb ook al een heleboel samples gespaard, zoals je wel kunt zien op de foto ;-).

Zowel de Facebookpagina van The Body Shop België als Nederland doen mee aan deze acties. Ik heb al een heleboel samples kunnen scoren en heb zo ook weer wat nieuwe favorieten (en minder favorieten) kunnen ontdekken. Je krijgt de zakjes van 5ml gewoon zo mee zonder enige aankoopverplichting!

Ik vind het alleszins een fijn initiatief van hun om hun nieuwe producten zo in de kijker te spelen. Je krijgt genoeg product om alles deftig uit te proberen en je hoeft er niet eens wat voor te kopen. Voor mensen met een gevoelige huid is het ook erg handig meegenomen om alles zo eerst te proberen. De maskers van The Body Shop zijn niet extreem goedkoop dus even proberen is dan vaak wel handig. Ze zijn ook erg fijn om mee te nemen op vakantie! Ik ga dus zeker nog eens langs met mijn bonnen, haha!

Wist jij dit al?

Share:

1 Comment

  1. September 12, 2017 / 9:10 pm

    Hihi, jij weet al dat ik dit ook wist natuurlijk 😉 maar zoals je zegt, echt een top initiatief dat andere winkels ook moeten doen!
    Christine recently posted…Brand Check: Balance MeMy Profile