web analytics

Tip voor Moederdag: FOREO

Bij Moederdag zetten we traditioneel de vrouwen in ons leven in de bloemetjes, vaak letterlijk dan. Ook vaak worden er ook voor schoonheidsproducten zoals parfums of geschenksets cadeau gegeven.

Dit jaar heb ik echter een aantal specialere geschenkideeën voor jullie, met name de producten van FOREO. Hun assortiment is zeer uitgebreid dus ik ben er zeker van dat er voor iedere vrouw wel een geschikt cadeautje tussen zit.

De ideale cadeautip voor Moederdag

FOREO is een Zweeds merk dat bekend is geworden omwille van hun gezichtsreinigende toestellen. Ze waren zowat het eerste merk op de markt dat geavanceerde toestelletjes lanceerde.

Sindsdien hebben ze bij FOREO een enorm assortiment gecreëerd. Van kleinere goedkopere apparaten die zacht je gelaat reinigen tot full on toestellen die zelfs gezichtsmaskers kunnen opwarmen. Kortom, je kunt het zo gek niet verzinnen of FOREO heeft het in hun assortiment.

Mijn persoonlijke aanraders voor Moederdag zijn dan ook de volgende toestellen:

  • FOREO Luna 3: een toestelletje met een reiniging- en massagemodus. Met de reinigingsmodus geef je de huid in combinatie met je favoriete cleanser een zachte, maar diepe reiniging. De massagemodus aan de achterkant van de LUNA 3 is speciaal ontworpen voor het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels en geeft je daardoor een jonger uitziende huid.
  • FOREO UFO 2: Dit unieke 5-in-1 gezichtsbehandelingsapparaat zorgt ervoor dat je binnen 2 minuten een sheet masker aan kunt brengen waardoor jouw huid dus lekker snel zacht en gehydrateerd aanvoelt. Hij maakt gebruik van vier verschillende technologieën die ervoor  zorgen dat de maskers die je aanbrengt nog beter intrekken en dus ook beter hun werk kunnen doen.
  • FOREO BEAR: ´s Werelds eerste microstroom apparaat dat helpt om de spieren in je gezicht en hals te trainen en verstevigen voor blijvende resultaten.

Voornamelijk de BEAR lijkt me het ideale apparaat om je (groot)moeder cadeau te doen want zeg eens eerlijk, een jonger uitziende en strakkere huid zonder al te veel moeite… Dat wilt iedere vrouw denk ik wel!

De FOREO BEAR

Bij de producten van FOREO draait het vooral om een stevige en effectieve huidverzorging die op een snelle en comfortabele manier gebeurt. Dit was ook o.a. het geval bij de FOREO UFO 2 waarbij je binnen de 2 minuten voorzien werd van een (warm of koud) sheet masker.

Ook bij de FOREO BEAR krijg je binnen de 2 minuten een compleet programma want ja, ook in slechts 2 minuten kun je dus een stevigere en strakkere huid verkrijgen.

Maar hoe werkt de BEAR nu precies? Wel, de BEAR zorgt voor een strakkere huid door de volgende technologieën:

  1. Microcurrent: een laag voltage elektrische stromen die de natuurlijke elektrische stromen van je eigen lichaam op cellulair niveau weerspiegelen, dat de spieren onder de huid stimuleert en steviger maakt. Door het verstevigen van de spier, wordt de huid steviger en strakker.
  2. Anti-Shock System: Systeem dat de weerstand van de huid tegen elektrische stromen automatisch meet voor een schokvrije behandeling, maximale veiligheid en de beste resultaten.
  3. T-Sonic Pulsaties: Gebruikt FOREO’s gepatenteerde T-Sonic Pulsatie technologie dat de microcirculatie bevordert, de huid laat stralen en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine stimuleert.

Eerst breng je het SERUM SERUM SERUM aan op het gezicht en op de hals, daarna maak je verbinding met de FOREO app. In deze app kies je dan voor welk type behandeling je wilt gaan waardoor de FOREO BEAR zich kan aanpassen aan jouw behoeften. Zo heb je bv. programma’s die vooral rond de ogen of lippen gaan werken maar ze hebben ook een programma specifiek voor de hals.

Het serum zorgt ervoor dat de huid zijdezacht aanvoelt en gehydrateerd wordt en zorgt er tegelijkertijd ook voor dat de BEAR gemakkelijker over de huid heen kan glijden. Het serum werkt ook zeer goed op zichzelf maar in combinatie met de BEAR werkt het natuurlijk extra goed!

Extra tip: Kortingen

Wie nog snel een apparaat van FOREO wilt scoren voor Moederdag moet zeker eens kijken op de website van INNO. Daar kun je op dit moment mooie kortingen scoren met in het bijzonder: 30% korting op BEAR en 25% op BEAR mini.

Daarnaast zijn er ook kortingen op de LUNA apparaten waaronder o.a. 30% op LUNA mini 3 en LUNA 3 plus en 25% op LUNA 3 (en nog veel meer). De aanbiedingen zijn beschikbaar op alle aankopen tot en met 14 mei.

Kijk dus snel even online op de website van INNO om alle kortingen uitgebreid te bekijken!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?