Tommy Hilfiger Eau De Prep

Een preppy kledingstijl, ik vind het geweldig. Schooluniformen, polo’s en parelkettingen, I love it. Het liefst van al zou ik dagelijks door het leven gaan zoals Blair Waldorf maar goed, dat doe ik dan ook weer niet. Om toch een beetje in de stijl te blijven kun je ook gewoon voor een preppy parfum gaan. Tommy Hilfiger heeft hier ook aan gedacht en daarom kwamen ze met Eau De Prep. Ik heb het parfum al eeuwen in huis maar ik had het nog nooit eerder laten zien. Daar komt vandaag verandering in!

Allereerst wil ik jullie wat meer vertellen over de filosofie achter dit parfum, er is namelijk een heel verhaaltje rond: “Ze is een universiteitsstudente van goede komaf, maar tussen de bals om het sandelhoutregenwoud te redden door, neemt deze klassedame de tijd om zich in witte rozen te hullen. Haar kast puilt uit van de satijnzijden jurken in alle mogelijke tinten: peperroze, appelgroen, vioolblaadjes. Maar als het galaseizoen achter de rug is, gaat ze op weekend in Newport en maakt ze romantische wandelingen langs de meidoornhagen of nestelt zich op een deken achter het boothuis tegen haar vriend die naar muskus geurt. Dat zou ma zeker niet goedkeuren.”

Ik heb veel fantasie dus kan het me al helemaal voorstellen. Het verhaaltje komt echt goed overeen met de geur, ze konden het niet beter vertellen.

Dit zijn de geurnoten:

 • Top: Roze peper, viooltje, Granny Smith appel
 • Hart: Roos
 • Basis: Meidoorn, muskus en sandelhout

Ik vind het echt een heerlijke geur. Hij opent heel fris en zomers maar naarmate de tijd verstrijkt wordt hij zwaarder en vooral opvallender. Ik dacht eerst dat het zo’n typische frisse Tommy Girl geur zou worden maar ik werd echt wel verrast. Dit is dus echt een geur voor mensen die van zwaardere geuren houden maar die niet van typische zware geuren houden (met bv. een basis van amber). Hij is zwaar maar wel goed draagbaar.

Ik ben echt fan van deze geur en grijp er vaak naar in de lente/zomer. De mooie flacon ligt goed in de hand én staat heel mooi op je tafel. De geur blijft ook nog eens heel goed hangen, ondanks dat het een eau de toilette is.

Tommy Hilfigher Eau De Prep is op meerdere plaatsen verkrijgbaar maar ik ga dus de prijzen van Ici Paris XL hanteren: € 27,30 voor 30 ml, € 42,20 voor 50 ml en € 59,60 voor 100 ml. Zeer betaalbaar dus!

Ben jij al bekend met de geuren van Tommy Hilfiger?

6 Comments

 1. March 27, 2014 / 8:59 am

  Ik vind dit parfum heerlijk en vind de dop zo mooi!

 2. beauties
  March 27, 2014 / 10:02 am

  ik vind het een heerlijk parfum 🙂

 3. Rokprinses
  March 27, 2014 / 2:47 pm

  Woah, die beschrijving die ze geven voor dit parfum zie ik dus ook al helemaal voor me! Jammer dat ik me dan meestal nooit zo voel. Maar het klinkt wel verleidelijk in m’n ogen. Ik ga morgen zeker eens langs bij een parfumerie en ga hem dan eens gaan ruiken! En waw, wat verschiet ik inderdaad van de prijzen. Zijn inderdaad erg betaalbaar.

 4. Britt
  March 27, 2014 / 6:36 pm

  Wauw, erg leuk verhaal dat ze erbij schreven! Ik kan het me zo voorstellen, haha! De prijzen zijn zeker betaalbaar ja!

 5. Elke
  March 27, 2014 / 8:57 pm

  Wat een leuk verhaaltje hoort hierbij!

 6. March 27, 2014 / 11:21 pm

  Klinkt fijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?