web analytics

Top 5 Essie nagellak

Als mensen mij vragen wat mijn favoriete nagellakmerk is zal ik automatisch Essie antwoorden. Vroeger zou ik eerder naar andere merken gegaan zijn vanwege de grote kleurkeuze. Toch heeft Essie echt mijn voorkeur vanwege de fantastische kwaliteit én verkrijgbaarheid. Bij Essie zit je gewoon altijd goed! Daarom wil ik jullie vandaag mijn top 5 Essie nagellak laten zien. Kijk je mee?

Essie nagellak

Ballet Slippers

Ik begin gelijk bij mijn absolute favoriet en dat is Ballet Slippers. Ballet Slippers is een zachte nudetint met een vrij lichte dekking. Je hebt toch zeker een laagje of drie nodig voor hij volledig dekt. Het lijkt een nadeel maar bij deze kleur past het gewoon. Je kunt het dragen bij een french manicure of als subtiele nagellak op het werk of op school. Als je dan toch op zoek bent naar een volledige dekking kan dat ook gewoon.

De houdbaarheid van deze nagellak is ook echt super! Ik heb echt al meerdere flesjes van deze kleur versleten omdat de kwaliteit zo goed is. Fun fact: Ballet Slippers is ook de favoriete nagellak van de Queen van Engeland!

Essie nagellak

Lovie Dovie

Een feller kleurtje en dus ideaal voor de zomer. Lovie Dovie is een liefroze tint die niet te koel is maar ook niet te warm. De substantie is niet zo dun als bij Ballet Slippers, hierdoor krijg je vrijwel direct een egale en volledige dekking. Ook bij Lovie Dovie mag je zeker niet klagen van de houdbaarheid, ik haal zeker 3 tot 4 dagen uit mijn manicure.

Lady Like

Als je op zoek bent naar een nudetint die niet té licht is is Lady Like vast iets voor jou. Deze mix tussen beige en roze staat goed bij enorm veel verschillende huidskleuren. Hij is wel iets aan de dikkere kant dus let goed op dat je geen te dikke lagen aanbrengt, hierdoor gaat de nagellak sneller slijten. Als je erin slaagt om een mooie dunne laag aan te brengen ga je veel plezier hebben aan dit lakje!

Essie nagellak

Play Date

Essie Play Date is een vrolijke lilakleur die perfect is voor de lente en de zomer. De dekking is al goed bij een laagje maar voor een optimale dekking zou ik toch voor twee lagen gaan. De substantie is juist goed en is dus niet te dik of te dun, hierdoor brengt de nagellak zeer makkelijk aan. De houdbaarheid van Play Date is ook zeer goed, vergelijkbaar met Lovie Dovie.

Romper Room

Als je Ballet Slippers dekkender en iets rozer maakt dan krijg je Romper Room. Deze kleur is zeer licht roze maar kan nog steeds als nude geklasseerd worden. De dekking van Romper Room is echt fantastisch want met slechts 1 laagje krijg je een dekkend resultaat. Helaas is Romper Room ook iets aan de dikkere kant waardoor de houdbaarheid iets minder is. Mijn manicure houdt het gemiddeld een dag of 2-3 uit zonder slijtage.

Essie nagellak

Natuurlijk zijn er nog veel meer prachtige Essie nagellak maar dit is mijn absolute top 5. Bij Romper Room ben ik al bezig aan mijn tweede flesje, bij Ballet Slippers zelfs al aan mijn vierde flesje. Ik ben er vrij zeker van dat ik ook voor deze vijf zou kiezen mocht ik maar vijf lakjes meer mogen houden. Je kunt de nagellak van Essie o.a. vinden bij de drogist maar evenzeer ook online via Bol.com!

Hou jij ook zo van Essie nagellak?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

4 Comments

 1. Daphne Goorden
  June 19, 2017 / 8:45 am

  Aaah wat een gave kleurtjes allemaal! Ballet Slippers & Lady Like lijken me echt heeel mooi!

 2. June 19, 2017 / 12:55 pm

  Ik ben ook groot fan van essie en ik kom er toch altijd op terug. Ik zag dat deze week zij in de aanbieding zijn bij de Big Bazaar…ik ga deze week even kijken voor een nieuw kleurtje!

 3. Christine Lamot
  June 20, 2017 / 8:21 pm

  Ballet Slippers is inderdaad zo’n fijn kleurtje! Die Ladylike lijkt ook echt wat voor mij! Ik grijp zelf vaak naar Essie en OPI maar Ciaté vind ik ook wel fijn!

 4. June 21, 2017 / 12:58 pm

  Wat een mooie favorieten! Van deze lakjes ken ik alleen Lovie Dovie. Essie is ook een van mijn favoriete merken naast ORLY en Trind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?