Uit het assortiment bij Catrice

Drogisterijmerk Catrice voert twee keer per jaar een grote assortimentsverandering door. Ze lanceren een heleboel nieuwe producten maar helaas verdwijnt er tegelijkertijd ook heel wat moois. Daarom wil ik jullie vandaag een aantal van die producten laten zien zodat je ze nog snel kan aanschaffen voor het te laat is.

Catrice is een merk dat altijd goed inspeelt op nieuwe trends. Ze vertalen de catwalktrend op een heel betaalbare en toegankelijke manier. Omdat ze als merk dus veel nieuwigheden uitbrengen moeten ze ook plaats maken voor al deze nieuwe producten. Twee keer per jaar voeren ze dus zo’n assortimentswissel door. Bepaalde producten blijven terwijl andere producten juist plaats moeten maken voor de nieuwe producten.

Jammer maar helaas zitten er vaak producten bij die echt wel de moeite waard zijn. Ondanks dat ze veel fans hebben moeten ze het assortiment toch verlaten. Het leek me daarom wel handig om mijn favorieten op een rijtje te zetten. Zo weet je wat je nog moet scoren voor het te laat is!

Zelf vind ik dat er vooral veel mooie producten voor het gezicht verdwijnen. De Prime and Fine Contouring Duo Sticks in 010 Lighter Skin was altijd een hele fijne contourstick die niet te warm of niet te koel was voor een zeer lichte huid. Het pigment kon op zich wel wat sterker maar het was zeker geen slecht product. Al helemaal niet als je pas begint met contouren en te bang bent om iets fout te doen. Dan was deze duo stick echt ideaal!

Ook de Matt To Cheek Blush Sticks gaan het assortiment verlaten. Ik heb de kleur 020 Peach Fiction en dat is echt het ideale kleurtje om alle dagen te gebruiken. Deze stick is, net zoals de Strobing Pen, zeer makkelijk in gebruik want het werkt handig en snel. Ik nam deze vaak mee in mijn tas op weekendjes weg of om tussendoor mijn make-up even snel bij te werken. Op nog geen minuut tijd heb je een mooie en gezonde blos op je wangen dankzij dit product.

Een product dat ik enorm vaak gebruikt heb is de Liquid Luminizer Strobing Pen in 020 Ready For Champagne!. Dit is een práchtige gouden vloeibare highlighter die de meest ongelofelijke glans geeft op je wangen. Hij is echt wel opvallend goud dus hij staat voornamelijk mooi in de zomer als je een tintje hebt (of veel zelfbruiner gebruikt heb, in mijn geval!). Dankzij het handige pennetje is hij erg makkelijk in gebruik en de formule vond ik ook zeer prettig werken.

Ook binnen de categorie oogmake-up zitten er een aantal producten die ik ga missen. Allereerst de Rock Couture Extreme Volume Mascara 24h mascara. Het product dat je op de foto ziet is de Lifestyleproof versie en die blijft gelukkig wél (ik had de originele niet meer in huis, daarmee). Het is de roze aka de niet-waterproof versie die het assortiment dus wel zal verlaten. Erg jammer want dit was echt een van de beste drogisterijmascara’s in mijn ogen.

Helaas gaan de Stylo Eyeshadow Pens het assortiment ook verlaten aldus de Catrice website. Vroeger was ik helemaal geen fan van dit soort producten, aangezien ze vaak te dik en te stroef aanvoelen. Deze van Catrice waren wel heel erg creamy en bleven heel mooi én lang zitten.

De producten waar ik het meest rouwig om ben zijn de Brown Collection Nail Lacquers. Ik heb twee kleurtjes uit deze lijn en ik kan je verzekeren, ze zijn echt fántastisch voor die prijs. Een handig borsteltje, geweldige dekking én goede houdbaarheid… Wat wil je nog meer? Ik draag bijna nooit bruintinten op mijn nagels maar deze twee heb ik echt vaak gebruikt.

Vooral 04 Unmistakable Style, dat is echt wel een favoriet van mij voor de herfst. Als ik je van deze hele lijst maar een product mag aanraden, dan zou het deze nagellak zijn.

De assortimentswissel gebeurt meestal rond september of oktober dus je hebt nog even de tijd om in te slaan. Meestal gaan deze producten er ook uit met een fikse korting dus zeker de moeite waard om in de gaten te houden!

Benieuwd naar alle andere producten die het assortiment verlaten? Je vindt de hele lijst terug via de website van Catrice.

Heb jij een van deze producten al geprobeerd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?