Unieke zonbescherming van SVR

SVR is een merk waar ik eerder al over vertelde. Het merk wordt exclusief verkocht bij de apotheek en komt vaak met de meest revolutionaire producten.

Zelfs op het vlak van zonbescherming is het merk vernieuwend want hun producten met beschermingsfactor zijn écht wel heel erg uniek.

In dit artikel laat ik graag een aantal van deze speciale producten van SVR aan jullie zien!

SVR Sun Secure Eau Solaire SPF50+ (hier te koop)

Tegenwoordig ben ik helemaal fan van zonnecrèmes in watervorm. Ze voelen lekker verfrissend aan op de huid, zijn niet plakkerig maar bieden toch een hoge bescherming zonder dat typische gevoel van een zonnecrème te hebben.

Dit zonnewater van SVR is de laatste tijd zeker een van mijn favorieten!

Deze unieke spray is volledig water-resistant en is ook goed bestand tegen zweet, zand en wrijving. Daardoor blijf je de hele tijd perfect beschermd en hoef je jezelf niet continu opnieuw in te smeren, al is dat bij deze spray zeker geen probleem omdat hij zo fijn aanvoelt op de huid.

Daarnaast is deze spray ook volledig biologisch afbreekbaar!

SVR Sun Secure Easy Stick SPF50+ (hier te koop)

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar ik hou van zonneproducten die gewoon lekker snel en efficiënt werken. Zonder al teveel poespas maar wel met de nodige bescherming.

Een goed voorbeeld hiervan is deze SVR Sun Secure Easy Stick met SPF50+. Deze stick geeft een zeer hoge bescherming zonder dat je huid meteen in een witte discobal verandert.

Het product dat uit deze stick komt is volledig onzichtbaar, plakt niet en voelt zacht aan op de huid. Ook wrijft de stick prettig uit over de huid.

De formule is volledig hypoallergeen, bevat geen parfum én mag zelfs bij pasgeboren baby’s gebruikt worden.

Moest je dus een gezinnetje hebben en een goed product zoeken om altijd in je tas te stoppen zodat de hele familie beschermd blijft: deze Easy Stick is de ideale oplossing!

SVR Sun Secure Stick Mineral SPF50 (hier te koop)

Ook de liefhebbers van natuurlijke, minerale producten kunnen bij SVR goed terecht. Deze Sun Secure Mineral stick bevat maar liefst 96% ingrediënten van natuurlijke origine.

Omwille van de natuurlijke ingrediënten is dit product ideaal om op het gelaat te gebruiken. Door het handige formaat van de stick kun je heel simpel je neus en voorhoofd insmeren.

Doordat het product uit 100% minerale filters bestaat mag je deze ook gewoon in de zee gebruiken en hoef je niet bang te zijn dat je het koraal of de dieren zal schaden.

Conclusie

Wat een fijne, unieke producten zijn dit! Ik ben van mening dat je gewoon je normale ding moet kunnen doen als je een zonnecrème draagt en dat deze dan ook gewoon hoort te beschermen.

Zonnecrèmes die je om het halfuur opnieuw moet aanbrengen omdat ze met een beetje zweet of water verdwijnen, ik ben er gewoon geen fan van.

Met deze producten van SVR weet je dat alles perfect op zijn plek blijft zitten. En als je toch het gevoel hebt dat je niet meer optimaal beschermd bent, dan gebruik je gewoon een van de handige sticks om alles snel even bij te werken.

De producten werken snel, makkelijk en doen gewoon wat van hun verwacht wordt. Probeer deze producten zeker eens als je nog op zoek bent naar fijne zonbescherming voor de zomer!

Zelf proberen? Je vindt deze zomerse producten van SVR bij online apotheek Pharmamarket.

Welk product lijkt jou het fijnst?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?