web analytics

Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencils review

Als je graag oogpotlood op de waterlijn draagt ken je dat vervelende gevoel van een uitlopend lijntje wel. Ik had er ook jarenlang last van tot ik de Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencils ontdekte.

Dit zijn tot nu toe de enige oogpotloden die urenlang blijven zitten op mijn waterlijn. Sinds ik deze ontdekt heb gebruik ik geen andere oogpotloden meer, zelfs niet van MAC!

Het leek me daarom hoog tijd om eindelijk meer te vertellen over deze fantastische potloden. Kijk je mee naar mijn Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencil review?

De Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencils

Als je het aan mij vraagt (en aan menig ander beautyliefhebber), dan zijn de Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencils de absolute #1 op de markt.

Maar waarom zijn ze nu zoveel beter dan alle andere oogpotloden?

Allereerst hebben ze hun populariteit te danken aan hun lange houdbaarheid. De naam is natuurlijk niet voor niks 24/7! 😉

De Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencils blijven óntzettend lang zitten, zelfs op de waterlijn en op vette oogleden. Als je de oogpotloden gebruikt mag je er zeker van zijn dat ze minstens 5 à 6 uur perfect blijven zitten. Daarna vermindert de intensiteit een beetje maar ze blijven alsnog goed op hun plaats.

Ook bestaat er een groot, uitgebreid assortiment aan kleuren. Je hebt een heleboel neutrale kleuren maar ook veel felle en opvallende tinten. Ook hebben ze zowel matte als shimmery en/of glittery oogpotloden in het assortiment.

De kwaliteit van de Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencils

Niet alleen de houdbaarheid is fantastisch, ook de formule is zeer prettig om mee te werken.

Allereerst geven de potloden ontzettend veel kleur af. Je hoeft echt niet veel druk te zetten om een mooie kleur te bereiken. Vooral op de waterlijn komt dit handig uit!

Ook voelen de Urban Decay oogpotloden zeer zacht aan op de huid waardoor ze makkelijk uit te blenden zijn. Wel zetten ze zichzelf snel vast en eens ze vast zitten gaan ze geen kant meer op. Snel werken is dus de boodschap!

Moest je nog op zoek zijn naar een fijn oogpotlood dat urenlang perfect blijft zitten, dan kan ik je de Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencils zeker voor de volle 100% aanraden.

Ik denk dat ik het potlood in de kleur Bourbon nu al wel een jaar of 10 als enige bruine oogpotlood gebruik. Ook hun andere kleuren zijn ontzettend mooi, brengen makkelijk aan en blijven dus fantastisch goed zitten.

Als je nog op zoek bent naar een aantal suggesties kan ik je de kleuren Roxy (blauw met shimmers), Double Life (medium bruin) en Overdrive (smaragdgroen) aanraden! Ook de klassieke zwarte kleur Perversion is zeker de moeite.

De Urban Decay 24/7 Glide On Eye Pencils zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten, alleen durft het assortiment wel wat verschillen.

De klassieke standaardkleuren vind je o.a. bij ICI PARIS XL. De iets opvallendere, limited edition oogpotloden vind je dan weer via Lookfantastic Nederland.

Ook via hun eigen website verkoopt Urban Decay hun 24/7 oogpotloden.

Welk oogpotlood gebruik jij het liefst?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. October 20, 2020 / 8:17 am

    Ik heb er hier ook een heel stel van en ik vind ze zelf fantastisch. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?