web analytics

Urban Decay All Nighter setting spray

Er is niets irritanter dan veel tijd spenderen aan een perfecte make-up look om later tot de conclusie te komen dat de helft van je make-up verdwenen is. Een goede setting (of fixing) spray kan je hierbij helpen! Zo’n spray legt een onzichtbare barrière rond je make-up waardoor deze de hele dag keurig op z’n plek blijft. Een goed voorbeeld hiervan is de Urban Decay All Nighter setting spray. Een echt cultproduct in de make-up wereld!

Urban Decay All Nighter setting spray

Wat is een setting spray?

Een setting spray is een product dat ervoor zorgt dat je make-up beter blijft zitten. Het is een product dat je over je gezicht sprayt zodra je klaar bent met het aanbrengen van je make-up. De spray legt een onzichtbaar laagje over je make-up heen waardoor deze gefixeerd wordt. Er zijn een heleboel setting sprays op de markt maar dé absolute nummer 1 is toch de Urban Decay All Nighter.

Wat is er nu zo speciaal aan de Urban Decay All Nighter?

Deze spray bevat de geavanceerde Temperature Control Technology, een technologie die de temperatuur van het huidoppervlakte verlaagt om make-up op zijn plek te houden. Ook is de nevel van de All Nighter heel erg fijn, iets wat bij andere setting sprays niet altijd het geval is. Bij sommige (goedkopere) setting sprays heb je vaak last van dikke druppels op je gezicht omdat de nevel niet fijn genoeg is.

Urban Decay All Nighter setting spray

Klinkt natuurlijk allemaal heel mooi maar werkt het ook echt zo goed? Ik kan natuurlijk niet voor mensen met een extreem vette huid spreken maar voor mijn droge huid en voor mijn klanten werkt hij heel erg goed!

Over het algemeen kies ik sneller voor een setting spray met hydraterende bestanddelen, mede dankzij mijn droge huid. Voor een belangrijk evenement of een avondje uit waarbij je make-up muurvast moet blijven vind ik deze Urban Decay All Nighter heel erg prettig.

Ook voor mensen met een vette huid werkt het product heel erg goed. Het zorgt ervoor dat de make-up minder gaat verschuiven doorheen de dag en dat er minder talg doorheen komt.

Urban Decay All Nighter setting spray

Deze spray zorgt ervoor dat mijn make-up niet alleen langer blijft zitten maar ook dat hij mooier blijft zitten. Met dit product heb ik veel minder last van make-up die in de lijntjes gaat kruipen of make-up die gaat oxideren en van kleur verandert.

Verder gebruik ik hem ook heel erg vaak bij visagieklussen, zeker wanneer de make-up extra lang moet blijven zitten zoals bij een fotoshoot of bij een bruiloft. Ik heb redelijk vaak complimenten gehad van de bruidjes dat hun make-up de hele dag tiptop bleef zitten dus dat is ook mede dankzij de Urban Decay All Nighter.

Urban Decay All Nighter setting spray

Ben je dus ook benieuwd naar een fijne spray die ervoor zorgt dat je make-up langer én mooier blijft zitten? Dan moet je de Urban Decay All Nighter zeker eens proberen! Niet meteen de goedkoopste setting spray op de markt maar echt zoveel fijner dan de goedkopere versies.

Dit product is verkrijgbaar in een groot formaat van 118 ml en een klein travelsize formaat van 30 ml.

De Urban Decay All Nighter Spray is o.a. verkrijgbaar bij ICI PARIS XL en Lookfantastic.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. February 11, 2019 / 8:41 am

    Naar deze ben ik echt super benieuwd! Heb eens een staaltje gehad van die andere (de witte, maar de naam ontglipt me even) maar die was niet echt m’n ding.. Hopelijk kan ik eens zo’n travel-size scoren als ik nog eens in Sephora ben.

  2. February 27, 2019 / 9:59 pm

    Ik vind deze ook de beste in zijn soort! Hij houdt als enige m’n make-up echt lang mooi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?