web analytics

Urban Decay Brow Blade waterproof brow pencil

Natuurlijk bijgetekende wenkbrauwen zijn weer helemaal on trend en daar ben ik zeer blij om. Door je wenkbrauwen natuurlijk te houden bespaar je ‘s ochtends weer wat extra tijd.

De truc om je wenkbrauwen natuurlijk bij te tekenen is door echte haartjes na te tekenen. Een product dat hier perfect voor is is de Urban Decay Brow Blade waterproof brow pencil. Dit product met twee zijdes bestaat uit een zijde met een potloodje en een zijde met een soort stiftje.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit unieke product en waarom je het écht in huis moet halen. Kijk je mee?

Het Urban Decay Brow Blade waterproof brow pencil is geen gewoon wenkbrauwpotlood zoals we het wel kennen van andere merken.

Aan de ene kant zit een klassiek – maar waterproof – wenkbrauwpotlood dat súpercreamy is maar toch muurvast op je wenkbrauwen blijft zitten. Dit potlood geeft een zeer natuurlijk doch dekkend resultaat.

>> Meer lezen? Bekijk de beste producten van Urban Decay hier

Aan de andere kant van het product krijg je dan weer de ‘Ink Stain’ oftewel een flinterdun stiftje. Dit stiftje is ideaal om je wenkbrauwharen een voor een na te tekenen.

Door de vorm van een echt wenkbrauwhaartje na te bootsen krijg je een zeer natuurlijk effect. Veel natuurlijker dan wanneer je je wenkbrauwen gewoon volledig zou inkleuren.

Doordat je met het ‘Blade’ einde echte haartjes kunt tekenen kun je eigenlijk hetzelfde effect als bij een microblading bekomen.

Moest je dus nog twijfelen over een microblading en het eens willen proberen: probeer de Urban Decay Brow Blade dan zeker eens!

Dit product kost iets meer dan € 21,00 dus het is niet echt goedkoop. Toch vind ik het zijn geld zeker waard aangezien geen enkel product hetzelfde resultaat geeft.

Ik vul de achterkant van mijn wenkbrauwen in met het potlood. De voorkant teken ik dan weer bij met de stift zodat alles natuurlijk blijft. Op die manier blijven mijn wenkbrauwen ‘levendig’ i.p.v. een vlakke, dikke streep te worden.

Sommige dagen zet ik mijn wenkbrauwen sterker aan, andere dagen hou ik het zeer zacht en onopvallend. Je kunt werkelijk alle kanten op met dit unieke product. Het is gewoon niet te vergelijken met andere wenkbrauwpotloden!

Het Urban Decay Brow Blade waterproof brow pencil is verkrijgbaar in 7 verschillende tinten, voor iedere haarkleur. Ikzelf gebruik de kleur ‘Dark Drapes’ bij mijn donkerrode haar.

Zelf eens uitproberen? Het product is o.a. verkrijgbaar via Lookfantastic Nederland.

Hoe teken jij je wenkbrauwen bij? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?