Urban Decay Full Spectrum

Een van mijn goede voornemens van 2017 is om meer kleurrijke make-up te dragen, i.p.v. altijd dezelfde neutrale looks. Toen ik het Urban Decay Full Spectrum afgeprijsd bij Sephora zag staan leek het wel meant to be. Dit palette bevat alle kleuren uit de regenboog en zowel matte als shimmery kleuren, ideaal dus om mee te experimenteren. Benieuwd naar de swatches en review? Lees dan zeker verder!

Urban Decay Full Spectrum

Kleurrijke palettes maken, dat kunnen ze wel bij Urban Decay. Ik liet jullie eerder het Electric palette al zien, een palette dat zich direct tot een van mijn favorieten gebombardeerd heeft. De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig gepigmenteerd en laten zich makkelijk aanbrengen op de huid. Toen ik het Urban Decay Full Spectrum palette tegenkwam bij Sephora hoopte ik uiteraard dat de kwaliteit even goed zou zijn. Het palette was tevens afgeprijsd naar 40$ dus ik greep mijn kans en besloot het gewoon te proberen.

Urban Decay Full Spectrum

De naam Full Spectrum verklapt het al maar dit palette bevat dus alle kleuren van de regenboog, in verschillende finishes. Er zitten een aantal neonkleuren in het palette maar ook wat kleuren die meer richting pastel neigen. Echte neutrals ga je hier niet in terugvinden! Er zijn zowel matte als shimmery en satin tinten, waardoor je oneindig veel looks kunt creëren.

Urban Decay Full Spectrum

Ook de pigmentatie is weer top, zoals we van Urban Decay gewend zijn. Niet elke oogschaduw is even zacht en buttery zoals bij het Electric palette want ik merk dat sommige kleuren in dit palette wat droger aanvoelen. Vooral bij de eerste rij merk je dat de kwaliteit daardoor iets minder is, zeker bij de matte kleuren.

Bij de tweede en de derde rij wordt dat al gelijk een stuk beter, aangezien deze rijen meer satin en shimmery tinten bevatten. Ik ben vooral fan van de tweede rij want wauw die pigmentatie, het knalt gewoon echt van je huid af. De derde en laatste rij is ook zeer goed gepigmenteerd maar de kleuren zijn gewoon iets minder opvallend. Zeker geen slechte pigmentatie, gewoon minder spectaculair als bij de neons.

Urban Decay Full Spectrum

Al bij al ben ik dus zeer tevreden van het Urban Decay Full Spectrum palette. Niet elke kleur is even goed maar 80% van het palette is wél weer verbazingwekkend goed, waardoor het voor mij weer een toppertje is. Mijn goede voornemen was om vaker met kleur te experimenteren dus dat ben ik zeker van plan nu ik dit mooie palette in huis heb!

Het Urban Decay Full Spectrum palette kost in de VS $40 exclusief tax maar ook bij de Franse Sephora kun je het kopen, al is het hier wel iets duurder (€ 56,95).

Draag jij graag felle kleuren?

12 Comments

 1. Britt
  January 2, 2017 / 9:47 am

  Een palette met zoveel kleuren is ook ontzettend moeilijk om 100% perfect te maken, maar het ziet er al heel goed uit, ik ben grote fan van de grote variatie aan kleuren!

 2. jeapiebel
  January 2, 2017 / 9:54 am

  Ik hou wel van zo’n kleur en ik zal graag een kat van de limited edition palette vida loca ook willen hebben.

 3. January 2, 2017 / 11:21 am

  Heb getwijfeld om ‘m mee te nemen, maar ben uiteindelijk voor het Moondust palette gegaan.

 4. Nienke Hilbrands
  January 2, 2017 / 11:25 am

  Wauw, vooral die gele kleur is echt heel erg gepigmenteerd. Draag zelf niet zo heel erg veel kleur in mijn ooglooks, af en toe een hele kleurrijke look maar niet on a daily basis.

 5. January 2, 2017 / 2:20 pm

  wat een prachtige felle kleuren zeg, wauw het ziet er schitterend uit! liefs
  en nog een liefdevol en gezond 2017 X

 6. January 2, 2017 / 2:52 pm

  Er zijn zeker een aantal kleurtjes in dit palette die ik prachtig vind. Eerst maar eens wat andere items van mijn wishlist aanschaffen. Nog de beste wensen voor 2017!

 7. Manon
  January 2, 2017 / 5:05 pm

  Mooi pigment, gave kleuren ook! Alleen ik zal deze kleuren nooit dragen

 8. Karlien - Polished Cats
  January 2, 2017 / 7:45 pm

  wauw wa een knalkleuren
  benieuwd wat je er allemaal mee gaat creeren 🙂

  liefs
  Karlien

 9. January 2, 2017 / 9:04 pm

  Ik vind het een erg mooi palette. Maar het is voor mij persoonlijk geen wishlist materiaal. Ik heb mijn oog laten vallen op het Too Faced Sweet Peach palette en het Huda Beauty palette.

 10. Jouvence
  January 3, 2017 / 4:37 pm

  Ik vind dit zo’n prachtig palette! Ik was in Amsterdam daar lag die in de Ici Paris XL, maar hij was helemaal uitverkocht. xx

 11. Myrthe
  January 14, 2017 / 6:40 pm

  Leuke kleurtjes! Ik kende dit pallet nog niet, maar de swatches geven een goed beeld, handig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?