Urban Decay lente/zomer 2018

Make-upmerk Urban Decay heeft weer heel wat nieuws voor ons in petto voor de komende maanden. Van een prachtig warm eyeshadow palette tot de meest shiny lipglosses, je vindt het allemaal terug bij Urban Decay. In dit artikel zet ik al deze nieuwigheden graag op een rijtje!

Naked Petite Heat (€ 32,00)

Het warme Naked Heat palette was een enorm schot in de roos. Daarom komt Urban Decay nu ook met een matte mini versie, genaamd de Naked Petite Heat.  Naked Petit Heat is een compact eyeshadow palette met zes volledig nieuwe tinten, geïnspireerd op het originele Naked Heat. Met vijf matte tinten voor de oogleden, die je ook als eyeliner kunt gebruiken, samen met één mediummatte highlighting tint heb je alles ineen om verschillende looks te creëren, van subtiel tot zwoel of simpelweg flat-out fire.

Nieuwe Vice lipsticks (€ 20,00)

De limited edition Naked Heat lipsticks waren echt waanzinnig populair. Daarom heeft Urban Decay besloten om ze nog eens terug te brengen én om ook nog eens extra tinten toe te voegen. Zeven gloednieuwe nude tinten die de ideale match zijn met de tinten van het Naked Petite Heat palette. Er is keuze uit drie verschillende finishes (comfort, matte, cream en metallic) en een variatie van tinten die variëren van warm peach tot intens bordeauxrood.

Hi-fi Shine Lipgloss (€ 22,50)

De nieuwe Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss is ultra-glanzend, brengt cushion-zacht aan en zorgt voor een langhoudende hold die comfortabel voelt, nooit plakkerig. Deze nieuwe hydraterende formule is  rijkelijk voorzien van vitamine E en pepermuntolie. Dit geeft de lippen een gevoed gevoel en direct een ‘plumped up’ look.

De gloss zorgt voor een intens glanzende kleur waardoor je lippen direct een maatje voller lijken maar gaat niet vervagen of ‘aan de wandel’ buiten de lijntjes. De kleurcollectie blinkt uit in transparante, sprankelende en sterk gepigmenteerde tinten om elke look te laten knallen. Ik laat alle tinten binnenkort nog eens in een apart artikel zien!

Double Team Special Effects mascara (€ 27,50)

Bij Urban Decay willen ze een nieuwe definitie geven aan gekleurde mascara. Bij de Double Team mascara’s krijg je daarom niet een maar twee gekleurde mascara’s! Vier van de duo’s bevatten een opvallende cream tint aan de ene kant en een bijpassende Metallic topcoat aan de andere zijde. De andere heeft twee topcoats in één tube (zilver en goud). In combinatie met de UD 24/7 Eye Pencils krijg je echt een geweldig effect!

Naked Skin One & Done Blur On The Run (€ 38)

Naked Skin One & Done Blur on the Run matteert direct en laat alle imperfecties verdwijnen. Deze ultra-lichtgewicht touchup en finishing balm is waterbestendig en vervaagt meteen alle imperfecties, absorbeert glimplekjes en geeft de huid een stralende uitstraling. Ook perfect geschikt om overdag te gebruiken als touch up.

De Naked Skin One & Done Blur On The Run is binnenkort verkrijgbaar, alle andere producten vind je nu al terug bij de Urban Decay verkooppunten. Je koopt de producten van Urban Decay via hun eigen Belgische website of via Ici Paris XL.

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

Share:

2 Comments

  1. April 17, 2018 / 10:58 pm

    Zulke prachtige producten! Ik ben vooral weg van het naked petite heat palette!

  2. May 21, 2018 / 1:55 pm

    De lipstick kleurtjes zijn super mooi!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?