Urban Decay Naked Honey palette review

De tijd van paars, rood en bruin zijn helemaal voorbij… It’s time to shine in yellow! Dé nieuwe it-kleur van het moment is geel en daarbij horen alle variaties die je maar kunt bedenken. Om helemaal in trend te zijn zou je het gloednieuwe Urban Decay Naked Honey palette kunnen gebruiken.

Binnen dit nieuwe palette vind je namelijk een heleboel draagbare (!!) geeltinten terug waarmee je de trend eens goed kunt uitproberen zonder er gelijk uit te zien als een paardenbloem.

In dit artikel laat ik dit Urban Decay Naked Honey palette uitgebreid zien. Kijk je mee?

Nieuw: het Urban Decay Naked Honey palette

Urban Decay is een merk dat zeer vooruitstrevend is als het aankomt op het lanceren van nieuwe eyeshadow palettes. Ze waren het allereerste merk dat natuurlijke oogschaduw weer op de kaart zette. Het klassieke Urban Decay Naked palette heeft een aantal jaren terug echt wel voor een revolutie gezorgd.

Daarom gaan ze bij Urban Decay graag verder op deze succesformule. Ze lanceren dus geregeld nieuwe Naked palettes maar wel altijd met een nieuw, revolutionair thema.

Dit keer was het Urban Decay Naked Honey palette dus aan de beurt. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een palette met voornamelijk geel- en goudtinten. Lekker feestelijk en dus ideaal voor het najaar én de feestdagen!

Urban Decay Naked Honey eyeshadow palette review

Het palette staat in het teken van ‘honing’ waardoor je dus veel warme tinten mag verwachten. Bij de Urban Decay Naked palettes is het vaak de bedoeling dat je een monochrome look kunt creëren aan de hand van 1 palette.

Zo zitten er bv. een heleboel matte creasetinten in het palette maar dus wel allemaal met een zeer warme (of gelige) ondertoon. Hierdoor werken ze heel goed samen met de shimmers en de metallics binnen het palette.

In totaal zitten er twaalf oogschaduwkleuren in het palette, net als een double sided oogschaduw kwast.

>> Meer lezen? Bekijk de beste producten van Urban Decay hier

Urban Decay Naked Honey swatches

Urban Decay Naked Honey swatches

Zoals je kunt zien op de swatches is de pigmentatie weer goed, zoals we van Urban Decay gewend zijn. Wel moet ik eerlijk toegeven dat de oogschaduw dit keer een stuk droger aanvoelt dan bij de vorige palettes.

Ik had de indruk dat palettes zoals het Urban Decay Born To Run en het Naked Reloaded palette net iets beter waren. De oogschaduw van deze palettes voelde een stuk zachter en meer ‘creamy’ aan.

Bij het Urban Decay Naked Honey palette is de oogschaduw dus iets droger maar gelukkig valt er alsnog goed mee te werken. Doordat de oogschaduw droger is heb je trouwens ook minder last van fall out dus op dat vlak vind ik het zeker niet erg!

Ik heb al een aantal ooglooks kunnen maken met het Urban Decay Naked Honey palette en het heeft zeker potentieel! Je kunt een lekker opvallende gouden look maken maar je kunt er ook een alledaagse look mee maken.

Ik was eerst een beetje bang dat ik alleen maar monochrome gele looks zou kunnen maken maar dat is dus niet het geval. Je kunt best nog veel kanten op met dit palette!

Urban Decay Naked Honey eyeshadow palette review

Verkrijgbaarheid

Het Urban Decay Naked Honey palette heeft een adviesprijs van € 54,00 en is te koop via ICI PARIS XL België en Lookfantastic Nederland.

Wat vind jij van dit palette?

5 Comments

 1. December 3, 2019 / 7:09 am

  Prachtig palette met mooie kleuren! De verpakking vind ik ook geweldig, kan zo onder de kerstboom.

 2. December 3, 2019 / 11:20 am

  Blijft een prachtig palette, je hebt er een mooie review van gemaakt!

 3. December 3, 2019 / 6:51 pm

  wat een prachtig palette. urban decay is echt een van de tofste merken qua oogschaduw paletten

 4. December 3, 2019 / 7:17 pm

  Prachtig is hij! 🙂

 5. December 4, 2019 / 9:48 am

  Wat een mooi palette zeg. Hij doet me ergens wel een beetje denken aan het eerste Naked palette, maar dan wat geler. Wel hele mooie kleuren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?