web analytics

Urban Decay Naked Reloaded palette

Helaas, het originele Urban Decay Naked palette is inmiddels uit het assortiment. Gelukkig moesten we niet lang wachten op een waardige vervanger want het gloednieuwe Urban Decay Naked Reloaded palette is daar! Met het Reloaded palette wil Urban Decay de neutrals opnieuw heruitvinden. In dit artikel vertel ik alles over dit nieuwe palette!

Urban Decay Naked Reloaded vs Naked

We kennen Urban Decay als het merk dat nudetinten weer op de wereld heeft gezet. Ze waren heel erg revolutionair met hun klassieke Naked palette en hebben toen een ware trend gestart.

Doordat het Naked palette al enkele jaren oud was vond Urban Decay dat het tijd werd voor iets nieuws, iets revolutionairs. Daarom lanceerden ze het Urban Decay Naked Reloaded palette. Hetzelfde concept qua nude tinten maar dan in een spannender jasje gestoken.

Dit gloednieuwe palette heeft namelijk een zeer unieke layout! Zoals je kunt zien zitten er aan de buitenkant een aantal grotere pans met highlighters en huidkleurige tinten die je normaal vrij vaak gebruikt. Fijn dus dat je zo extra veel product krijgt aangezien deze kleuren veel sneller op gaan!

Urban Decay Naked Reloaded palette

Ik heb inmiddels al fijn kunnen spelen met het Urban Decay Naked Reloaded palette en ik vind het echt geweldig! Stiekem vind ik het zelfs nog beter dan het klassieke Naked palette. Allereerst zijn de matte tinten echt een droom om mee te werken. Ze zijn ietwat aan de poederige kant maar ze blenden echt zo verschrikkelijk mooi! Ik ga zelden voor een all matte look maar met dit palette doe ik het toch regelmatig de laatste tijd.

Verder vind ik het ook gewoon fijn dat er zowel warme als koele kleuren in het palette zitten. Bij de klassieke Naked en Naked 2 was het oftewel het een ofwel het ander. Met dit palette hoef je dus helemaal niet meer kiezen.

Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is dat er geen écht donkere kleur in zit zoals zwart. De donkerbruine ‘End Game’ is de donkerste kleur in het palette.

Urban Decay Naked Reloaded palette review

Bribe – Barely Baked – Angel Fire – Retro – Reputation – Burn

Urban Decay Naked Reloaded palette review

End Game – Dreamweaver – Distilled – Bucked – Boundaries – Blur

Zoals je kunt zien valt er over de pigmentatie van het Urban Decay Naked Reloaded palette ook weinig te klagen. Zowel de shimmery oogschaduw als de matte kleuren zijn echt goed gepigmenteerd!

Ook heel fijn: de oogschaduw werkt heel erg goed met zowel vingers als brushes! Vaak gebruik ik een fluffy kwast om de oogschaduw zo natuurlijk mogelijk aan te brengen, waarbij ik dan mijn vinger gebruik voor de metallic koper- en goudtinten. De oogschaduw pakt meteen stevig op de huid en al helemaal met een basis zoals bv. de Urban Decay Primer Potion.

Urban Decay Naked Reloaded palette

Ik ben alleszins enorm tevreden over het nieuwe Urban Decay Naked Reloaded palette. Eerst dacht ik dat het maar een simpel nude palette zou zijn maar niets is minder waar. De kleuren zijn zeer uiteenlopend en bruikbaar, de matte oogschaduw werkt fantastisch en overall is het gewoon echt een heerlijk paletje. Dit palette heeft zeker potentieel om een nieuwe favoriet te worden.

Het Urban Decay Naked Reloaded palette kost € 39,45 en is te koop bij Lookfantastic Nederland.

5 Comments

 1. March 21, 2019 / 8:36 pm

  Prachtige pigmentatie! En mooie kleurtjes ook, heel bruikbaar 😍

 2. Lipstickencupcakes
  March 22, 2019 / 9:30 am

  Wauw wat een super prachtige kleuren zijn dit. Ik wil deze binnenkort ook aan mijn collectie toevoegen. Het probleem is alleen dat ik zo, veel oogschaduw paletten heb dat ik nooit genoeg ogen heb om alles ooit op te maken haha. Ik kan ook niet wachten tot zondag, dan krijg ik het Toasted palette van Tarte

 3. March 23, 2019 / 5:32 pm

  Wat een heerlijke pallet is het.

 4. Jouvence.nl
  March 27, 2019 / 7:02 pm

  Wat een ontzettend mooie/neutrale kleuren zitten er in dit oogschaduw palette!

 5. March 29, 2019 / 2:26 pm

  Super mooie kleuren! En inderdaad leuk dat de vakjes aan de uiteinden wat groter zijn gemaakt. Dat zijn bij mij standaard ook de kleuren die het snelst op geraken. Hebben ze slim aangepakt. Erg leuk palette is dit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?